Missatge del Director

Missatge del Director

Imatge del director

Benvolguts i benvolgudes,

A tots vosaltres que arribeu per primer cop a l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona, permeteu-me que us doni la benvinguda en nom de totes les persones que fem l’Escola.

Com ja sabeu, vivim en un món en canvi constant, on la tecnologia juga un paper clau en el progrés de les societats. La tecnologia ens permet automatitzar, ens permet arribar on no s’havia arribat abans, i ens permet comunicar-nos de forma global i instantània. De fet, la tecnologia ens ha portat a l’era de la informació en la que vivim avui en dia.

Si esteu començant uns estudis, ja sigui de grau o de màster, volem que siguin uns estudis que us resultin atractius i engrescadors; uns estudis amb gran poder transformador, d’aquests que tenen la capacitat de canviar el món. Ara bé, caldrà contribuir a aquests canvis amb responsabilitat. I és que l’enginyeria la fan les persones. Persones amb valors, responsables i compromeses. Tanmateix, si arribeu a l’escola com a personal d’administració i serveis, o com a personal docent investigador, us demanem que també us feu vostres aquestes paraules.

El nostre compromís obeeix al deure que tenim com a Escola d’Enginyeria amb la societat: el que fem aquí ha de tenir impacte i aquest impacte ha de retornar positivament. L'aposta cap a la universitat i l'educació superior implica que existeixi aquest retorn social, cultural i econòmic que ens beneficia a tots i totes plegades. I és que aquest retorn passa per fer una molt bona recerca i transferència tecnològica, per fer una molt bona docència i també per col·laborar en qualsevol altra acció que contribueixi a millorar la vida de les persones.

A l’Escola d’Enginyeria ens apassiona la tecnologia, però no perdem de vista que el nostre principal capital són les persones. Volem ser una escola propera i compromesa amb la vostra formació. Sí, caldrà treballar intensament, i podeu comptar amb la nostra voluntat d’acompanyar-vos durant els vostres anys a la universitat. Ens tindreu al vostre costat.

Ja per finalitzar aquesta breu presentació, ens agradaria afegir que ens proposem ser un equip de direcció accessible i amb una mirada social cap a la nostra feina.

Us demano que hi posem ganes, que ens ho passem bé i que fem bona feina.

Ian Blanes

Director