Eleccions 2019

Eleccions a Junta d'Escola 2019

D'acord amb la Junta Electoral i la Junta Permanent de l'Escola d'Enginyeria, el Director ha convocat a data del 4 d'Octubre del 2019 les eleccions per a la renovació dels membres de la Junta d'Escola. 

En aquestes eleccions es renovaran tots els membres electes representants dels quatre sectors electorals: el sector A (personal acadèmic amb vinculació permanent a la UAB), el sector B (personal acadèmic contractat i personal investigador en formació que exerceixi funcions de docència), el sector C (estudiants de grau i màster) i el sector D (personal d'administració i serveis).

1. Documentació

 •    Convocatòria oficial d'eleccions a Junta d'Escola

•    Acta provisional de la Junta Permanent de l'Escola d'Enginyeria, en sessió del 9 de setembre del 2019, aprovant el calendari electoral

 •    Acta de la Junta Electoral de l'Escola d'Enginyeria amb la proposta de calendari

•    Composició de la Junta Electoral de l'Escola d'Enginyeria 2018-2020.

•    Reglament Electoral de la UAB

2. Censos electorals

Ja podeu consultar aquí a partir del 6 de novembre el cens definitiu. Us recordem per accedir a la consulta cal que cada usuari s’identifiqui amb els seu NIU i CONTRASENYA. En la mateixa pàgina es pot llegir com es consulta el cens pas a pas.

Les reclamacions al cens ja es van enviar per correu electrònic escanejant el formulari de reclamacions omplert des del 28 d'octubre fins al 4 de novembre.

3. Candidatures

•    Presentació de candidatures: del 29 d'octubre al 8 de novembre 2019
•    Proclamació provisional de candidatures: 13 de novembre
•    Reclamacions: del 13 al 18 de novembre
•    Candidatures definitives: 20 de novembre
•    Campanya Electoral: del 20 de novembre al 3 de desembre

Trobareu aquí els Models normalitzats de candidatures: Formulari de Candidatura Individual i Formulari de Candidatura Col·lectiva.

Les candidatures es poden presentar al despatx de Direcció de l'Escola de l'Enginyeria (seu a Bellaterra o Sabadell), o enviar-se escanejades a dr.escola.enginyeria@uab.cat. El període per presentar candidatures finalitza a les 16:30h del 08/11/2019.

Podeu consultar aquí la llista provisional de candidatures.

Les reclamacions ja es poden enviar per correu electrònic escanejant el formulari de reclamacions corresponent omplert. El període per presentar reclamacions finalitzarà el 18 de novembre.

Podeu consultar aquí la llista definitiva de candidats i la composició de la mesa electoral.

4. Votació

Les eleccions es desenvoluparan únicament pel sistema de votació electrònica els dies 2 de desembre a partir de les 10 h fins el 3 de desembre a les 16:00 h. Per votar es podrà fer a través d'aquesta web.

 
5. Resultats

Els resultats provisionals i les estadístiques de les eleccions a representants dels Sectors A, B, C i D a la Junta d'Escola es poden consultar aquí:

•    Informe de recompte.
•    Estadístiques de la participació.
•    Estadístiques de les votacions.
•    Acta de la Junta Electoral de l'Escola amb la proclamació provisional de les eleccions.

Les reclamacions es podran enviar per correu electrònic enviant escanejat el formulari de reclamacions de les candidatures (que trobareu en aquesta pàgina web) omplert. El període per presentar reclamacions als resultats finalitzarà el 9/12/2019.

Al no haver rebut reclamacions, trobareu aquí l'acta de la Junta Electoral de l'Escola amb la proclamació dels resultats definitius.

Us recordem que a partir del dia 4 de desembre podreu obtenir el rebut de votació (el comprovant de que heu votat i de que el vostre vot ha estat inclòs en el recompte de vots) aquí.