Actualitat

Víctor Pérez amb un telèfon a les mans

L'estudiant Víctor Pérez, distingit per Huawei per haver creat una novedosa app

L'estudiant d’Enginyeria Informàtica, Víctor Pérez Jiménez, ha guanyat -d'entre 180 estudiants espanyols- el programa Huawei Student Developers per l’aplicació mòbil que ha creat anomenada Clover, un assistent que recorda i precisa a l'usuari els tractaments mèdics que ha de prendre. El software es llançarà a escala internacional.

Cartell enquestes d'avaluació.

Obertes les enquestes de satisfacció del primer semestre

Ja estan en marxa les enquestes de satisfacció del primer semestre del curs 2020-2021, corresponents a l'avaluació de la docència i de les assignatures durant la situació excepcional de la covid-19. Disponibles fins al 12 de febrer.

Equip

Presentació d'una nova tecnologia de tractament d'aigües residuals; cap a l'economia circular i la recuperació de recursos

La Universitat Autònoma de Barcelona juntament amb l'empresa municipal Aigües de Manresa S. A., ha presentat un estudi, en el marc del projecte europeu SMART-Plant, per al desenvolupament d'una nova tecnologia, Mainstream SCEPPHAR, amb la qual acostar el sector de l'aigua a la consecució de la denominada «economia circular de l'aigua». L'objectiu principal és millorar les actuals Estacions Depuradores d'Aigües Residuals (EDAR) i fins i tot anar més enllà en la cerca d'un increment en l'eficiència energètica, en reduir l'emissió de gasos d'efecte d'hivernacle així com en la recuperació de recursos útils com a biopolímers, cel·lulosa o biogas, entre d’altres.

Twitter

Agenda

Gen.

27

10:00 h
I0/328 - Sala de Graus - Facultat de Ciències de la Comunicació (per participar com a públic i poder fer intervencions si s'és doctor/a, cal que ho sol·liciteu a David.vidal@uab.cat) I0/328 - Sala de Graus - Facultat de Ciències de la Comunicació (per participar com a públic i poder fer intervencions si s'és doctor/a, cal que ho sol·liciteu a David.vidal@uab.cat)

Veure tota l'agenda

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina