Informació

Informació intercanvis

Què vol dir anar d'Intercanvi?

Vol dir que l’estudiant, durant tot un curs acadèmic o durant el semestre que triï, continuarà temporalment els seus estudis de la UAB en una universitat estrangera amb la qual tinguem conveni.

La matrícula s’haurà de fer i pagar a la UAB (automatrícula) però algunes o totes les assignatures s’hauran de marcar com d’intercanvi. A la destinació també s’haurà de fer una matrícula, gratuïta, de les assignatures equivalents a les matriculades a la UAB, la nota de les quals serà traslladada a l’expedient de la UAB en finalitzar l’intercanvi.

L’alumnat haurà de cercar, a través de la web de la universitat de destí, quines assignatures d’allà es corresponen amb les que s’hagi matriculat a la UAB (quant a crèdits, contingut, objectius, càrrega horària, etc.). És important que abans de triar on es vol anar, es tingui la seguretat que allà es podran cursar un mínim de crèdits per ser reconeguts a la UAB (mínim 15ECTS/semestre).

L’equiparació d’estudis entre les assignatures de la UAB i les de la universitat de destí s’ha de formalitzar a través del document anomenat “Acord d’estudis” o Learning Agreement que signen l’estudiant i la coordinació d’intercanvis d’aquí i el d’allà.

Requisits per fer una estada
 

 Nota mínima d'expedient de 5 (barem d'intercanvis: de 0 a 10).

 Fer la sol·licitud d'intercanvi online i presentar el formulari de tutoria amb la coordinació d'intercanvis dins del període de la convocatòria.
 
 Per aquelles destinacions que requereixin un determinat coneixement de la llengua estrangera de docència, serà responsabilitat de l'estudiant disposar del corresponent certificat o títol de nivell en el moment que li sigui reclamat per part de la universitat de destinació.
   
   
 

CAMPUS BELLATERRA

Porteu llegit el Dossier de la Convocatòria Única Erasmus+ Estudis 2020/21 i UAB Exchange Programme Estudis 2020/21.
Disposeu també aquí d'una presentació de l'Àrea de Relacions Internacionals (ARI) de la UAB.

Sessió informativa curs 2021-22

Dia: dijous 22 d'octubre de 2020
Hora: 13:30h
Reunió Virtual a través de l'aplicació Microsoft Teams: enllaç a la reunió
LLISTAT DESTINACIONS ERASMUS + (BELLATERRA)
 

CAMPUS SABADELL

Sessió informativa
Dia: dijous 19 de març de 2020
Hora: 11h
LLoc: Seminari D (S/122)
 
Per l'alumnat que no va poder assistir a la reunió, podeu consultar AQUI la presentació

Altres informacions
Obert període de sol·licituds per marxar d'intercanvi amb el programa SICUE 2020/2021.
Beques de Mobilitat per a fer pràctiques a l'estranger amb els programes ERASMUS+ PRÀCTIQUES i UAB EXCHANGE PROGRAMME TRAINEESHIPS