De la UAB al món

De la UAB al món. 2020

International Day

Entre el 14 i el 23 d’octubre tindrà lloc la jornada De la UAB al món, adreçada als estudiants interessats en marxar amb un programa de mobilitat el proper curs 2021/2022. Durant aquests dies es faran diferents activitats per informar sobre els tràmits que heu de fer i les diferents destinacions a les que podeu anar.

Aquesta jornada consta de dues parts.

1. Per una banda des de l’Àrea de Relacions Internacionals es faran quatre sessions informatives generals, on s’explicaran els tràmits que heu de fer per sol·licitar la participació en un programa de mobilitat i els terminis en els que el podeu demanar. Les 4 sessions seran virtuals i es faran en les següents dates i horaris: 

  • Dimecres 14 d'octubre a les 12 h
  • Dijous 15 d'octubre a les 10 h
  • Dijous 15 d'octubre a les 15 h
  • Divendres 16 d'octubre a les 15 h

És necessari que ompliu el formulari d'inscripció indicant a quina sessió assistireu i uns dies abans rebreu l'enllaç a la sala virtual on es portarà a terme.

No has pogut assistir? Aquí et deixem els documents que es van presentar a la sessió:

Intercanvis OUT (PDF)

Intercanvis OUT - info COVID19 (PDF)

2. La segona part de la jornada, que tindrà lloc del 19 al 23 d'octubre, es portaran a terme unes sessions específiques en les que tindreu la oportunitat de parlar amb estudiants de la UAB que han marxat prèviament i amb estudiants internacionals que ara mateix estan fent la seva estada a la UAB. És una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’experiència d’altres estudiants que van marxar abans i d’estudiants internacionals d’aquelles destinacions a les que us agradaria anar, i podreu preguntar coses sobre les diferents universitats i sobre com va ser la seva experiència allà.

Aquestes sessions també seran virtuals, aquí teniu el calendari de les presentacions i els enllaços d'assistència.

Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu: info.participacio@uab.cat. També podeu consultar tota la informació sobre programes de mobilitat al web sobre programes d'intercanvi UAB.