De la UAB al món

De la UAB al món. 2019

International Day

(*) IMPORTANT:

- Es farà una nova sessió informativa general, el dimecres 23 d’octubre, a les 13.30h, Sala d’Actes de Comunicació. Aquí teniu el formulari d'inscripció.

- Es farà una nova sessió informativa per àmbits a la Facultat de Polítiques el dijous 24 d’octubre a les 13:00hh a l’aula 3 de la Facultat de Polítiques i de Sociologia

- Es farà una nova sessió informativa per àmbits Facultat de Ciències de l’Educació: Dilluns 28 d’octubre 13:00h, Sala de Graus d'Educació
Entre el 14 i el 22 d’octubre tindrà lloc la jornada De la UAB al món, adreçada als estudiants interessats en marxar amb un programa de mobilitat el proper curs 2020/2021. Durant aquests dies es faran diferents activitats per informar sobre els tràmits que heu de fer i les diferents destinacions a les que podeu anar.

Aquesta jornada consta de dues parts.

1. Per una banda des de l’Àrea de Relacions Internacionals es faran dues sessions informatives generals, on s’explicaran els tràmits que heu de fer per sol·licitar la participació en un programa de mobilitat i els terminis en els que el podeu demanar. Les sessions seran el dilluns 14 d'octubre i el dimarts 15 d'octubre a les 13.30h a la Sala d'Actes de la Facultat de Ciències de la Comunicació.
Aquí teniu el formulari d'inscripció.

2. La segona part de la jornada constarà de sessions segons àrees d’estudi, on podreu veure les diferents destinacions i tindreu la oportunitat de parlar amb estudiants de la UAB que han marxat i amb estudiants internacionals que ara mateix estan fent la seva estada a la UAB. És una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’experiència d’altres estudiants que van marxar abans i d’estudiants internacionals d’aquelles destinacions a les que us agradaria anar, i podreu preguntar coses sobre les diferents universitats i sobre com va ser la seva experiència allà.

Aquestes sessions segons àrees d'estudi tindran lloc a l’Hotel d’Entitats a les 13:00h i també és necessària la inscripció.


 
-          Dilluns 21 d'octubre. Arts i Humanitats. Formulari d'inscripció.
-          Dimarts 22 d'octubre. Ciències Socials i Jurídiques. Formulari d’inscripció
-          Dimecres 23 d'octubre. Sessió informativa general, a les 13:30h, Sala d'Actes de Comunicació. 
-          Dijous 24 d’octubre. Ciències de la Salut. Formulari d’inscripció i Ciències, Biociències i Enginyeria. Formulari d'inscripció.


Si voleu més informació us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu: info.participacio@uab.cat. També podeu consultar tota la informació sobre programes de mobilitat al web sobre programes d'intercanvi UAB.