Eleccions 2023

Eleccions Junta d'Escola 2023

D'acord amb la Junta Electoral i la Junta Permanent de l'Escola d'Enginyeria, el Director ha convocat a data de 29 de setembre del 2023 les eleccions per a la renovació dels membres representants dels estudiants de la Junta d'Escola: en aquestes eleccions es renovaran els membres electes representants del sector C (estudiants de grau i màster).

 

1. Documentació

 

2. Censos electorals

Podreu consultar aquí a partir del 25 d'octubre el cens provisional. Us recordem que per accedir a la consulta cal que cada usuari s’identifiqui amb els seu NIU i CONTRASSENYA. En la mateixa pàgina es pot llegir com es consulta el cens pas a pas. Les reclamacions al cens es poden enviar omplint el formulari de reclamacions al cens provisional des del 26 al 27 d'octubre.

 

3. Candidatures

  • Presentació de candidatures: del 26 d'octubre al 2 de novembre 2023
  • Proclamació provisional de candidatures: 6 de novembre
  • Reclamacions: del 6 al 7 de novembre
  • Proclamació de les candidatures definitives: 8 de novembre
  • Campanya Electoral: del 8 al 21 de novembre 2023

Trobareu aquí el formulari per a presentar la vostra candidatura com a representants del Sector C - Alumnat, fins el 2 de novembre: Formulari de Candidatura Individual o Col.lectiva.

Ja podeu trobar aquí la llista provisional de candidatures.

Les reclamacions a las proclamació de candidatures es poden enviar omplint el formulari de reclamacions des del 6 al 7 de novembre

Podreu consultar el 8 de novembre aquí la llista definitiva de candidats i la composició de la mesa electoral.

 

4. Votació

Les eleccions es desenvoluparan únicament pel sistema de votació electrònica els dies 20 de novembre a partir de les 10h fins el 21 de novembre a les 15:00h. Per votar es podrà fer a través d'aquesta web.

 

5. Resultats

Els resultats provisionals i les estadístiques de les eleccions a representants del Sector C d'Estudiants a Junta d'Escola es podran consultar aquí:

Les reclamacions als resultats provisionals es poden enviar omplint el formulari de reclamacions del 22 al 23 de novembre de 2023.

Finalment, la Junta Electoral de l'Escola ha proclamat definitivament els representants dels estudiants a la Junta d'Escola el dia 24 de novembre del 2023.

Us recordem que a partir del dia 22 de novembre podreu obtenir el rebut de votació (el comprovant de que heu votat i de que el vostre vot ha estat inclòs en el recompte de vots) aquí.