Eleccions 2020

Eleccions Junta d'Escola 2020

D'acord amb la Junta Electoral i la Junta Permanent de l'Escola d'Enginyeria, el Director ha convocat a data del 14 d'Octubre del 2020 les eleccions per a la renovació dels membres representants dels estudiants de la Junta d'Escola: en aquestes eleccions es renovaran els membres electes representants del sector C (estudiants de grau i màster).

1. Documentació

 

2. Censos electorals

Podreu consultar aquí a partir del 4 de novembre el cens provisional. Us recordem per accedir a la consulta cal que cada usuari s’identifiqui amb els seu NIU i CONTRASENYA. En la mateixa pàgina es pot llegir com es consulta el cens pas a pas.

Les reclamacions al cens ja es van enviar per correu electrònic escanejant el formulari de reclamacions omplert des del 4 fins al 6 de novembre.

 

3. Candidatures

•    Presentació de candidatures: del 5 al 11 de novembre 2020
•    Proclamació provisional de candidatures: 16 de novembre
•    Reclamacions: del 16 al 18 de novembre
•    Proclamació de les candidatures definitives: 18 de novembre
•    Campanya Electoral: del 18 de novembre al 2 de desembre

Trobareu aquí els Models normalitzats de candidatures: Formulari de Candidatura Individual i Formulari de Candidatura Col·lectiva.

Les candidatures es poden presentar al despatx de Direcció de l'Escola de l'Enginyeria (seu a Bellaterra o Sabadell), o enviar-se escanejades a dr.escola.enginyeria@uab.cat. El període per presentar candidatures finalitza a les 16:30h del 11/11/2020.

Podeu consultar aquí la llista definitiva de candidats i la composició de la mesa electoral.
 

4. Votació

Les eleccions es desenvoluparan únicament pel sistema de votació electrònica els dies 2 de desembre a partir de les 10 h fins el 3 de desembre a les 16:00 h. Per votar es podrà fer a través d'aquesta web.
 

 

5. Resultats

Els resultats provisionals i les estadístiques de les eleccions a representants del Sector C d'Estudiants a Junta d'Escola es podenn consultar aquí:

•    Informe de recompte.
•    Estadístiques de la participació.
•    Acta de la Junta Electoral de l'Escola amb la proclamació provisional de les eleccions.

Al no haver rebut reclamacions durant el període establert, la Junta Electoral de l'Escola proclama definitivament els representants dels estudiants a la Junta d'Escola el dia 9 de desembre del 2020.

Us recordem que a partir del dia 4 de desembre podreu obtenir el rebut de votació (el comprovant de que heu votat i de que el vostre vot ha estat inclòs en el recompte de vots) aquí.