Erasmus Estudis

El Programa Erasmus+ Estudis, programa KA131 2021/27, facilita als estudiants l'estada acadèmica en una universitat d’un estat membre de la UE o de tercers països associats al Programa (Islàndia, Liechtenstein i Noruega) i la República de Macedònia del Nord, Sèrbia i Turquia).

Cada curs s’obre una convocatòria conjunta dels programes Erasmus+ i el UAB Exchange Programme entre l’alumnat de la UAB. La resolució d’adjudicació de places de destinació de la convocatòria no implica necessàriament la concessió d’un ajut econòmic, la qual cosa dependrà de l’aprovació dels pressupostos destinats als programes per a les diferents institucions implicades. Més informació

Presentació xerrada informativa Facultat

Presentació general "De la UAB al món"


Destinacions Erasmus 2024/25

 

IMPORTANT: És responsabilitat de l'estudiant comprovar a la web de la universitat de destinació els requeriments sobre coneixement de la llengua de docència, assignatures es poden cursar, nombre d'ECTS mínim o altres requisits.

Precedents d'equiparació:

GEI 3r curs i doble Grau

GEP 3r curs i doble Grau

GEP MLA

GEP MNEE

GEP MEF

GEP MEM

 

És recomanable que abans d'una estada a l'estranger consulteu la pàgina web del 'Ministerio de Asuntos Exteriores y de Cooperación' pel que fa als avisos i les recomanacions de viatge per països.

Per sol·licitar una plaça de la convocatòria única del programa Erasmus+ i del UAB Exchange Programme, cal emplenar la sol·licitud electrònica que trobareu a: http://sia.uab.cat/, apartat Alumnes, Sol·licitud i consulta d'intercanvi OUT (Estudiants Sortints).

Aquí pots trobar un vídeo explicatori de com fer la sol·licitud.

Cada alumne només podrà presentar una sol·licitud electrònica on es podran sol·licitar places de tots dos programes indistintament (Erasmus i UAB Exchange Programme). Els estudiants podran triar entre 8 destinacions possibles com a màxim i 1 com a mínim d’entre els dos programes. Les opcions de durada seran: anual, semestral o semestral si s’han exhaurit les estades anuals.

La sol·licitud electrònica estarà disponible durant el període en què la convocatòria estigui oberta. 

Pels estudiants que hagin presentat una sol·licitud i no hagin obtingut plaça en la primera resolució, o bé els estudiants que hagin obtingut plaça i hagin renunciat a la mateixa, es preveu un segon període de sol·licitud, en que es podrà optar a les places que hagin quedat vacants.

22.02.2024 Ja s'ha publicat al tauler electrònic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya la Resolució relativa a la convocatòria d'ajuts MOBINT – MIF  per al curs acadèmic 2023-2024

Resolució definitiva

 
05.10.2023

El dia 9 d'octubre de 2023 a les 14:00 h tindrà lloc la jornada De la UAB al Món a la Facultat de Ciències de l’Educació (Aules 51-52 de l’Edifici G5), adreçada a l'alumnat interessat en marxar amb un programa de mobilitat internacional el proper curs 2024/2025. En aquesta xerrada s’explicarà els tràmits que heu de fer per sol·licitar la participació en un programa de Mobilitat, els terminis en els que el podeu demanar i resoldrem els dubtes més específics. La sessió és presencial i requereix d'inscripció prèvia: formulari d'inscripció . Us hi esperem!

Presentació xerrada informativa Facultat

Presentació general "De la UAB al món"

 

No tens cap certificat oficial per acreditar el teu nivell d’idioma? Apuntat als Exàmens d’idiomes al Servei de Llengües de la UAB

El Servei de Llengües/UAB Idiomes Campus organitza, el mes d’octubre, una convocatòria d’exàmens d’alemany, anglès, francès i italià adreçada principalment a l’alumnat de la UAB que vol participar en programes de mobilitat internacional. Més informació

Més informació: Convocatòria de mobilitat internacional curs 2024-25

Presentació de sol·licituds: del 23 d’octubre al 6 de novembre de 2023 (ambdós inclosos) al sia.uab.cat