Procediment de sol·licitud i assignació


Cal contactar amb el responsable que apareix a la "Information Sheet" de l'apartat de Destinacions, o bé el contacte disponible si l'estudiant ha buscat el centre a títol individual,  i plantejar la possibilitat de l'intercanvi. Prepareu un correu electrònic, sempre en l’idioma de l’empresa o en anglès, en el qual expresseu la voluntat de dur-hi a terme l’estada de pràctiques. En el correu electrònic heu d’adjuntar també un currículum (als països europeus normalment seguint el format Europass), i també una carta de presentació.
Caldrà que el centre o institució t'empleni el document d'acceptació i després concertar una entrevista amb el/la coordinador/a d'intercanvis de la titulació,per donar-li informació sobre el centre de pràctiques i que et signi el Document de conformitat. Amb aquests dos documents podràs fer la sol·licitud de mobilitat   en els terminis disponibles i sempre tenint en compte quan vulguis iniciar l’estada. Et pot resultar útil el “Recomanacions per cercar pràctiques o feina internacionals”.

 

A la Facultat coordinem la mobilitat a les següents institucions estrangeres:

  • Iberoamèrica: centres i projectes diversos a Argentina, Colòmbia, Nicaragua, Perú i Xile.
  • La Bressola (França): escoles laiques catalanes de la Catalunya Nord.
  • Grècia: Adamantas Primary School (Milos)
  • Munich (Alemanya): Kindertagesbetreuung der Landeshauptstadt München (KITA)
  • Finlàndia: Polvijärven Koulu (school) i Espanjankielinen Päivakoti Mi Casita (llar d'infants en idioma espanyol)
  • Tailandia:  Minmahaw (Migrant learning center)
  • U.S.: Amity Institute (California)

El circuit per a sol·licitar i obtenir plaça és el següent:

https://www.uab.cat/servlet/BlobServer?blobtable=Imatge&blobcol=urlimg&blobheader=image/jpeg&blobkey=id&blobwhere=1345684800140&blobnocache=true

 

 

►1.Procés de selecció a la Facultat. ENTREVISTES.

Aquest procediment es duu a terme durant el curs previ a l’ intercanvi:

- 1a convocatòria: al març/ abril. L'alumnat que vulgui fer les pràctiques a l'estranger el curs 2023/24 ha de sol·licitar l'entrevista: del 9 al 24 de març de 2023, cal adjuntar la documentació requerida a la sol·licitud.

- 2a convocatòria: al setembre/octubre i sempre que quedin places vacants. 

       Sol·licitud d'entrevista

Documentació obligatòria

 La sol·licitud només estarà activa en els periodes determinats.


►2. Publicació dels candidats admesos

 L’Oficina d’Intercanvis publica la llista de candidats admesos a la web de la Facultat i envia un e-mail informatiu als estudiants seleccionats. En el termini d'entrevistes de vacants els alumnes reben la comunicació d'admissió per e-mail.


►3. Sol·licitud de plaça en els terminis establerts per la convocatòria de pràctiques del Servei d'Ocupabilitat
Una vegada superada l’entrevista, haureu de sol·licitar plaça i ajut, en els terminis establerts en la Convocatòria UAB Exchange Programme Traineeships o Erasmus+ pràctiques. Per sol·licitar la plaça haureu de complimentar les dades requerides al formulari on-line que trobareu disponible a la web del Servei d'Ocupabilitat i adjuntar la documentació requerida.

 

►4. Resolució de l'adjudicació de places i ajuts

Consulta la web del Servei d'Ocupabilitat on trobaràs publicades les resolucions dels programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships en els terminis establerts en el seu calendari.

Alumnes de Grau en Educació Infantil: si per qüestions de mobilitat es fa el PII a 3-6 (prèvia autorització, ja que la guia diu 0-3), el PIV s'haurà de fer a 0-3.

Alumnes de Grau en Educació Primària: cal cursar un dels pràcticums de 12 ECTS (PII, IV o V) a Catalunya per conèixer la realitat de les escoles d'aquí.

► Publicació dels candidats admesos pels destins coordinats per la Facultat

No hi actualitzacions pel curs 2023/24

►Resolució de l'adjudicació de places i ajuts

Consulta la web del Servei d'Ocupabilitat on trobaràs publicades les resolucions dels programes de beques Erasmus+ Pràctiques i UAB Exchange Programme Traineeships en els terminis establerts en el seu calendari.