Mobilitat de pràctiques a l'estranger

Ja tinc plaça assignada, què faig ara?

1. Informació general
 

Una vegada publicada la resolució del Programa Erasmus Pràctiques, cal que realitzeu una sèrie de tràmits acadèmics i administratius abans, durant i al tornar de la vostra estada. Trobareu tota la informació a la web del Servei d'Ocupabilitat i de forma resumida al Checklist.


 

2. Matrícula de les Pràctiques i Assegurança Complementària

Haureu de formalitzar la matrícula en el període estipulat pel calendari de matriculació de la UAB i  segons el procediment publicat per la Facultat.

Caldrà que seleccioneu l’Assegurança Complementària de Mobilitat, obligatòria per a la vostra estada de pràctiques, que s’ofereix en formalitzar la matrícula i que cobreix, a més dels accidents i la malaltia, la responsabilitat civil durant la seva estada formativa en una institució.

Ja tinc plaça assignada, què faig ara?

1. Informació general

Una vegada publicada la resolució del UAB Exchange Programme Traineeships, cal que realitzeu una sèrie de tràmits acadèmics i administratius abans, durant i al tornar de la vostra estada. Trobareu tota la informació a la web del Servei d'Ocupabilitat i de forma resumida al Checklist.


2. Reunions informatives Facultat

A part dels tràmits administratius que heu de realitzar amb l’oficina del Servei d'Ocupabilitat, des de l’Oficina d’Intercanvis de la Facultat i/o des de la coordinació de cada programa de pràctiques, us convocarem a una o diverses reunions informatives per tal de concretar com i on serà la vostra estada i per demanar-vos, si s’escau, una sèrie de documentació, addicional a la sol·licitada pel Servei d'Ocupabilitat, requerida pel país i/o pels centres on realitzareu les pràctiques.

És important doncs que reviseu periòdicament el vostre correu institucional i consulteu les últimes notícies del programa propi pràctiques publicades a la web de la Facultat.

3. Matrícula de les Pràctiques i Assegurança Complementària

Haureu de formalitzar la matrícula en el període estipulat pel calendari de matriculació de la UAB i  segons el procediment publicat per la Facultat.

Caldrà que seleccioneu l’Assegurança Complementària de Mobilitat, obligatòria per a la vostra estada de pràctiques, que s’ofereix en formalitzar la matrícula i que cobreix, a més dels accidents i la malaltia, la responsabilitat civil durant la seva estada formativa en una institució.

Per altra banda, els i les seleccionats/des per realitzar les pràctiques a destinacions de fora de la Unió Europea, caldrà que contractin a més a més de l'assegurança complementària una assegurança mèdica amb més cobertures.