Antropologia

Antropologia a la biblioteca

El fons que fa referència a Antropologia i matèries afins de què disposa la UAB es troba majoritàriament a la Biblioteca d’Humanitats, que reparteix el seu fons en dos edificis diferenciats:

D’una banda, trobarem els títols de publicacions periòdiques d’antropologia a la Sala de Revistes, Edifici B (davant de l’Auditori).

De l’altra, a la planta primera de la Biblioteca d’Humanitats (Edifici L) hi trobem les monografies corresponents a les matèries d’Antropologia, Etnologia, Costumaris, etc., que seguint la classificació que es fa servir ocupen el número 39. Majoritària, però no únicament, es troben en aquest número. Altres matèries com l’estudi de les religions 291 o la metodologia de les ciències socials 303 es troben també a la primera planta. També us pot interessar l'antropologia educativa (37.015.2) o l'antropologia física (572).

El fons digital accessible en línia el podeu consultar a través del cercador, ja siguin llibres electrònics, revistes electròniques, bases de dades...

Us recomanem les col·leccions especials Biblioteca John Murra-ICA i la Col·lecció Harumi Befu

Destaquem especialment tres revistes on col·labora el Departament d’Antropologia Social i Cultural de la UAB: Perifèria ; REDES ; GRAFO working papers

Us proposem una sèrie de guies generals que us ajudaran a trobar els materials de la biblioteca:

Guia de la Biblioteca d’Humanitats

Guia del préstec

Hi ha moltes altres guies d’ajuda que ofereix el Servei de Biblioteques UAB.