Actualitat

Concert d’aniversari de les Facultats de Lletres i Traducció

El proper dimarts 19 de desembre a les 19.00h les Facultats de Filosofia i Lletres i de Traducció i Interpretació organitzen un concert simfònic amb l’Orquestra Simfònica Tekhné en el marc de la celebració del 50è i 25è aniversaris respectius i del 50è aniversari de la UAB. L’acte tindrà lloc a l’Auditori de la UAB, ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres. El programa té com a peça principal la interpretació de la Simfonia n. 7 de L. van Beethoven. 
Llegir més

Jornada del Grau d’Humanitats sobre el món de l’edició

La facultat de Filosofia i Lletres acull el dimecres 13 de desembre el debat “Què és el món de l’edició? [Mites i realitats]”. La Jornada que estarà moderada per Oliver Vergés, de la UAB-Ed. Salòria i ANM Editors, pretén acostar els estudiants a les tasques pròpies de l’edició de textos.

Llegir més

Convocatòria de Junta de Facultat

El degà convoca als membres de la Junta de Facultat a una reunió ordinària que tindrà lloc a l'aula 501 del centre el proper dia 19 de desembre a les 15.30h en primera convocatòria i a les 16.00h en segona convocatòria.
Llegir més

Oberta la segona convocatòria d’ajuts per a l’organització d’activitats

El Degà ha resolt aprovar en data 23 de novembre de 2017 la segona convocatòria de l’any per a la concessió d’ajuts per a l’organització d’activitats en el marc de la Facultat de Filosofia i Lletres durant el període comprès entre l’1 de gener i el 31 de juliol de 2018. Les sol·licituds d’ajut s’han d’enviar al’adreça electrònica dg.lletres@uab.cat de l’24  de novembre al 12 de desembre de 2017, ambdós inclosos (assumpte: Sol·licitud d’ajut). Resolució i Bases. Imprès de sol·licitud. 


Llegir més

Nota de l'Equip de Deganat

Nota dels Equips de Deganat de les Facultats de Filosofia i Lletres, de Traducció i Interpretació i de Ciències de la Comunicació en relació amb les mesures cautelars aplicades al seu professor, Dr. Oriol Junqueras. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Serveis que t'interessen

Publicació dels exàmens de reavaluació del primer semestre del curs 2017-2018

Podeu consultar en aquest document el llistat dels exàmens de reavaluació del primer semestre del curs 2017-2018.

Veure més avisos

Twitter

Veure més tweets