Avís legal

Avís Legal

Els dominis d'internet uab.cat i uab.es són de titularitat de la Universitat Autònoma de Barcelona (Campus de la UAB, 08193 Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) Tel.: 93 581 11 11) (CIF Q-0818002-H).

Tots els continguts propis, tret que s'indiqui de forma expressa per a casos particulars o que siguin de tercers que n'hagin autoritzat l'ús, es poden utilitzar en base a la llicència Creative Commons de Reconeixement – No Comercial. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. Logo d'una llicència Creative Commons de Reconeixement i ús no comercial.

Els dissenys i logotips que identifiquen la Universitat poden ser utilitzats únicament per identificar activitats pròpies de la Universitat o d’altres iniciatives que tinguin el seu suport explícit.

El Servei de Biblioteques de la Universitat Autònoma de Barcelona es reserva la possibilitat de fer normatives específiques per a alguns continguts, que prevaldran sobre aquest avís legal.

En el cas de les dades personals, vegeu la Política de protecció de dades del Servei de Biblioteques de la UAB.