Formació

Presentació

El 20 de juny de 2014, el Patronat de la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona va acordar la creació de l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB Formació), amb la finalitat d'organitzar, gestionar i impartir formació no subvencionada, en tots els seus àmbits de coneixement. 

L’Escola FUAB Formació, que va iniciar la seva activitat el curs 2015-2016, amb el màster universitari en Comptabilitat Superior i Auditoria, formava part dels estudis de la FUAB conjuntament amb els estudis impartits a la resta d’escoles de titularitat de la FUAB i adscrites a la UAB: Arxivística i Gestió de Documents, Prevenció i Seguretat Integral, Turisme i Direcció Hotelera i l'Escola Doctor Robert. Totes les escoles amb una llarga tradició d’estudis universitaris.

El 9 de desembre de 2021 es va publicar al DOGC la RESOLUCIÓ REU/3574/2021, de 29 de novembre, per la qual es va aprovar  la desadscripció de la UAB de les diferents escoles, ESAGED, EPSI, EUTDH, EDR, i la seva integració a l'Escola Fundació Universitat Autònoma de Barcelona-Formació (Escola FUAB Formació), adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona.

L’Escola organitzarà, a proposta de la UAB, estudis oficials de grau i de màster, estudis de formació contínua, o altres títols propis,  de postgrau i cursos aprovats per la Universitat Autònoma de Barcelona. També podrà organitzar cursos de divulgació en els àmbits de coneixement de la seva competència.

 

Ubicada al Campus UAB

L'Escola es troba a l'Edifici Blanc, a la zona de Vila Universitària, el complex residencial del campus, que allotja cada any a més de 2.000 estudiants i que compta amb diversos comerços i serveis.

Està ubicada al campus de la UAB, un campus d’excel·lència, saludable i sostenible. Els seus estudiants poden gaudir de tots els serveis que ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona: la xarxa de biblioteques; el Servei d’Activitat Física, que gestiona les instal·lacions esportives; Servei d’Ocupabilitat de la UAB, amb ofertes laborals i orientació per a l'inserció laboral i l'emprenedoria; el Servei de Llengües, i un seguit d’activitats culturals, entre moltes altres coses. Ben a prop també hi ha el Servei Assistencial de Salut, obert a tota la comunitat universitària.

Per moure's pel campus hi ha una xarxa gratuïta d’autobusos.