Actualitat

I Think Tank en Arxivística i Gestió de Documents a la UAB

Èxit del primer Think Tank d'Arxivística i Gestió de Documents a la UAB

Arxivística i Gestió de Documents – Escola FUAB Formació (ESAGED) va celebrar ahir el primer Think Tank, un esdeveniment biennal per apropar la disciplina a la Universitat i al món de l’empresa. L’acte, a través de tres taules de debat, va reflexionar sobre la importància de la formació, de la recerca i de les soft skills en l’àmbit professional de l’Arxivística. També els assistents van gaudir d’un espai de networking.

Foto de grup dels representants de l'Associació d'Arxivers sense Fronteres i l'ESAGED

Consolidació d'una col·laboració històrica entre Arxivers sense Fronteres i l'ESAGED

El passat dimarts 4 de juny es va oficialitzar la col·laboració entre l’Associació d’Arxivers sense Fronteres (AsF) i Arxivística i Gestió de Documents – Escola FUAB Formació (ESAGED) en el marc de la Setmana Internacional dels Arxius. El conveni, signat per Núria Carreras, presidenta de l’AsF, i Maria Espadalé, vicerectora executiva de la Fundació UAB, té com a objectius impulsar projectes, formacions i activitats conjuntes en l’àmbit de la cooperació i l’activisme arxivístic.

Portada del llibre publicat sobre el TFM de Judit Tió

Publicat el llibre del TFM de Judit Tió, premi al millor treball 2022-23

Ja es pot consultar la publicació del treball de la titulada Judit Tió Guiteras, "Una mirada antropològica per a l’arxivística i els projectes de cooperació internacional en matèria d’arxius". El TFM va ser guardonat amb el Premi al Millor Treball de Fi de Màster 2022-23 de l'àmbit d'Arxivística i Gestió de Documents UAB i l’Associació de Professionals de l’Arxivística de Catalunya.

Mercè Lázaro amb el premi a persona emprenedora

Mercè Lázaro, premi CIEU-FEiE 2024 a la persona més emprenedora en Arxivística

Mercè Lázaro, estudiant del Diploma d’especialització en Gestió i Preservació de Documents Audiovisuals i Sonors, va ser guardonada en la categoria "Arxivística i Gestió de Documents" en l'acte de lliurament dels XII Premis CIEU-FEiE a la persona més emprenedora 2024, impulsats pel Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries de la UAB, juntament amb la Facultat d'Economia i Empresa, el passat 9 de maig.

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB