Actualitat

I Think Tank en Arxivística i Gestió de Documents a la UAB

Èxit del primer Think Tank d'Arxivística i Gestió de Documents a la UAB

Arxivística i Gestió de Documents – Escola FUAB Formació (ESAGED) va celebrar ahir el primer Think Tank, un esdeveniment biennal per apropar la disciplina a la Universitat i al món de l’empresa. L’acte, a través de tres taules de debat, va reflexionar sobre la importància de la formació, de la recerca i de les soft skills en l’àmbit professional de l’Arxivística. També els assistents van gaudir d’un espai de networking.

Xerrada informativa online

Properes sessions informatives online sobre les especialitzacions en Arxivística

L'Escola organitza diverses sessions informatives en línia per donar a conèixer el Màster Oficial en Arxivísitca i Governança de la Informació i el Diploma d'Especialització Online en Gestió de Documents Electrònics, i els seus cursos vinculats, a persones interessades en cursar aquests estudis i que encara no hagin fet cap tràmit per preinscriure's. 

Foto de grup dels representants de l'Associació d'Arxivers sense Fronteres i l'ESAGED

Consolidació d'una col·laboració històrica entre Arxivers sense Fronteres i l'ESAGED

El passat dimarts 4 de juny es va oficialitzar la col·laboració entre l’Associació d’Arxivers sense Fronteres (AsF) i Arxivística i Gestió de Documents – Escola FUAB Formació (ESAGED) en el marc de la Setmana Internacional dels Arxius. El conveni, signat per Núria Carreras, presidenta de l’AsF, i Maria Espadalé, vicerectora executiva de la Fundació UAB, té com a objectius impulsar projectes, formacions i activitats conjuntes en l’àmbit de la cooperació i l’activisme arxivístic.

Portada del llibre publicat sobre el TFM de Judit Tió

Publicat el llibre del TFM de Judit Tió, premi al millor treball 2022-23

Ja es pot consultar la publicació del treball de la titulada Judit Tió Guiteras, "Una mirada antropològica per a l’arxivística i els projectes de cooperació internacional en matèria d’arxius". El TFM va ser guardonat amb el Premi al Millor Treball de Fi de Màster 2022-23 de l'àmbit d'Arxivística i Gestió de Documents UAB i l’Associació de Professionals de l’Arxivística de Catalunya.

Benvinguts i benvingudes

Serveis que t'interessen

Veure més avisos de Gestió Acadèmica

Veure més avisos

Més informació UAB