Doctorats La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i la innovació en la recerca.
Tria futur, tria UAB.

Calendaris


 

 • Consulta el calendari del curs 2022-2023.
 • Consulta el calendari del curs 2021-2022.
 • La data màxima de finalització de tesi que consta en el teu expedient és la data en què la teva tesi ha d'estar en estat ED, que vol dir que ha d'estar validada pel coordinador del teu programa de doctorat, com a molt tard el dia abans d'aquesta data. En la data que hi ha indicada, el coordinador ja l'ha d'haver validat (consulta el vídeo del diagrama de flux).
  Calendari per presentar la tesi des del dipòsit
 • Per a tots els dipòsits: si no has presentat la teva sol·licitud de dipòsit online abans del 30 de setembre, hauràs de matricular el següent seguiment, sempre i quan no hagis exhaurit el règim de permanència.
  Per a aquest curs 2020-2021, excepcionalment, no hauràs de matricular el següent seguiment si enregistres el dipòsit online (estat DI) abans de la data que et marca el teu programa de doctorat (consulta l'apartat Tesis).
 • Recorda que cada programa de doctorat estableix les dates màximes per al dipòsit de la tesi. Aquestes dates les trobaràs indicades a la fitxa web de cada doctorat, a la pestanya 'Tesis', apartat 'Tesi online'.
 • Important! Si has de sol·licitar una defensa de tesi no presencial, RECORDA que ho has de sol·licitar amb molta antelació. Consulta aquest apartat.

 

 • La data oficial de la difusió del teu dipòsit és la que consta a la teva Inscripció i seguiment del teu expedient (Data dipòsit) i s'indica un cop l'Escola de Doctorat ha validat el teu dipòsit (Estat OK de la sol·licitud). Pots consultar aquesta data entrant a Serveis d'Intranet de la UAB - Pla de Recerca i Activitats de Doctorands.
  A partir d’aquesta data de dipòsit, pots comptar un mínim de 20 dies per defensar la tesi. Vegeu imatge següent:
  Calendari per presentar la tesi des del dipòsit
 • Cal consultar el calendari per als dipòsits quan el teu dipòsit oficial sigui en dates properes a Nadal, Setmana Santa i el mes d'agost.

 • Sí, tres mesos a comptar des de la data de difusió del dipòsit.
 • Si t’ha caducat el dipòsit, dins del mateix curs acadèmic, has de fer una nova sol·licitud de dipòsit i no has de tornar a abonar les taxes de defensa. Això és possible sempre i quan no s'hagi exhaurit el termini màxim de permanència en el programa de doctorat.
 • Si t’ha caducat el dipòsit i ja s’ha iniciat un nou curs acadèmic, has de matricular el següent seguiment (consulta el calendari de matricula) i abonar l’import d’aquesta matricula; la nova sol·licitud de dipòsit implicarà que hagis de tornar a fer el pagament de la taxa de defensa. Això és possible sempre i quan no s'hagi exhaurit el termini màxim de permanència en el programa de doctorat.
  (Inici del curs 1 d’octubre - finalització 30 de setembre)