Voluntariat

Totes els programes

Programa d'Acollida

El Programa Acollida a persones refugiades té l’objectiu de contribuir a la plena inclusió de les persones sol·licitants de protecció internacional a través d’accions d’acollida i acompanyament, així com a través de la sensibilització i la mobilització ciutadanes. Informa't de les diferents opcions de voluntariat d'Acollida!

Més informació

Programa de Justícia

Com a persona voluntària, podràs participar en el desenvolupament d’activitats fisicoesportives, culturals i artístiques, acadèmiques i sociolaborals així com d’oci i desenvolupament personal orientades a persones internes en centres penitenciaris i a joves i menors en centres de justícia juvenil


Més informació

Programa de Medi Ambient

En el grup de voluntariat de Medi Ambient podràs contribuir a construir una Universitat més responsable i en contacte amb el territori, a través de la promoció de l’educació ambiental al campus, del contacte amb la biodiversitat que ens rodeja, i altres activitats relacionades amb la sostenibilitat

Més informació

Programa de Salut

Com a estudiant de la UAB tens la possibilitat de formar-te per esdevenir un Agent de Salut al campus. Amb aquest programa de voluntariat et dedicaràs a la promoció de la salut, especialment en quant a hàbits i consums saludables i salut sexo-afectiva, ja sigui en campanyes i accions en dates assenyalades o mitjançant la participació al Xiringu de Salut.

Més informació

Programes Socioeducatius

L'àrea socioeducativa de la FAS compta amb quatre programes de voluntariat: CROMA 2.0, UniX, Let's Go i el Programa Recerca – Acció Participativa a centres educatius. Si tens interès i experiència amb infants i joves, demana informació i uneix-te al #ComandoVoluntariat.

Més informació

Programa Sociosanitari

Comparteix el teu temps amb infants i joves i les seves famílies durant la seva estada a l’hospital o amb persones ingressades en centres sociosanitaris i contribueix a la seva recuperació i al seu benestar integral. Suma't a la contribució de la seva recuperació psico-emocional i afectiva.

Més informació