Voluntariat

Salut

Voluntariat salut

Voluntariat- Salut

  • Campanyes i accions en dates senyalades; participació en tallers, xerrades i cursos de formació dels i les voluntàries; punt itinerant Xiringu
  • Promoció de la salut de manera integral i holística, especialment hàbits i consums saludables i salut sexoafectiva
  •  2 hores setmanals, en matins i/o tardes durant el curs acadèmic. També virtualment
  •  Dirigit a l'alumnat de la UAB

Com a estudiant de la UAB tens la possibilitat de formar-te per esdevenir un Agent de Salut al campus. Amb aquest programa de voluntariat et dedicaràs a la promoció de la salut, especialment en quant a hàbits i consums saludables i salut sexoafectiva, ja sigui en campanyes i accions en dates assenyalades o mitjançant la participació al Xiringu de Salut.

El Xiringu és un punt itinerant d’informació, consulta, debat i discussió sobre temes relacionats amb la promoció de la salut i la prevenció d’hàbits i conductes poc saludables, on pots posar en pràctica els teus coneixements i habilitats com a Agent de Salut.
Què faràs, al Xiringu?

  • Assessorament i consultes d’igual a igual.
  • Distribució de fulletons informatius.
  • Distribució de material preventiu com ara preservatius.

​Vine i converteix-te en un Agent de Salut! 

A QUI S'ADREÇA?
S’adreça a tothom del Campus –amb especial atenció als i les estudiants de la UAB.

COM POTS PARTICIPAR-HI?
Estimularàs la teva cara més dinàmica, participativa i creativa per tal de comunicar i relacionar-te amb els i les usuàries del Campus. Et convertiràs en un agent de salut a la UAB, formant-te contínuament per tal d’oferir informació i consell en temes de:

-Salut sexo-afectiva - prevenció i gaudi amb cures, diversitats sexuals i de gènere, relacions saludables, etc. 

- Hàbits i consums saludables – drogues i addiccions, oci juvenil, riscos, prevenció, alimentació saludable, sensibilització, etc.

ON I QUAN?
La dedicació és d’un mínim de 2 hores setmanals, en matins i/o tardes durant el curs acadèmic (segons disponibilitat), sempre al campus de la UAB i virtualment. 

CONTACTE
93 581 34 55
fas.salut@uab.cat 

Consulta la fitxa informativa