Voluntariat

Sociosanitari-Hospitalari

Sociosanitari

Voluntariat- Sociosanitari

  • 2 centres hospitalaris i sociosanitaris de la ciutat de Barcelona
  • 1 tarda (dilluns - divendres) a la setmana
  • Horari tarda: 16:00h - 18:00h
  • Infants, joves i persones adultes hospitalitzades
  • Activitats d'acompanyament i suport durant l'estada al centre

Comparteix el teu temps amb infants i joves i amb les seves famílies durant la seva estada a l’hospital o amb persones ingressades en centres sociosanitaris i contribueix a la seva recuperació i el seu benestar integral.

Es tracta d’un programa d’acompanyament en l’àmbit sociosanitari que contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones hospitalitzades o ingressades en centres sociosanitaris, així com de les seves famílies i entorn cuidador.

A través d’aquest voluntariat, podràs formar part d’un grup de treball que desenvolupa activitats orientades a la recuperació psico-emocional i afectiva d’infants i joves hospitalitzats.

A QUI S'ADREÇA?

Col·lectiu d’infants i joves (0-17 anys) ingressats en l’àrea materno-infantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Col·lectiu d’adults ingressats al Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. 

ON I COM POTS PARTICIPAR-HI?

Realitzant accions de suport i d'acompanyament a través d'activitats de benestar personal i activitats específiques lúdiques i festives als centres hospitalaris, com Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi, etc.

La dedicació mínima és de 2 hores setmanals en horari de tardes.

CONTACTE

93 581 34 55

fas.sociosanitari@uab.cat 

Fitxa informativa Sociosanitari