Voluntariat

Programa Sociosanitari

Sociosanitari

Voluntariat- Sociosanitari

 

             3 centres hospitalaris i sociosanitaris de la ciutat de Barcelona.

       
       Infants i joves hospitalitzats/ades, persones adultes i de la 3a edat en situació de dependència.

     
       
       1 tarda (dl. – dv.) o matí (dv. o ds.) a la setmana. Horari de tarda: 16:00 – 19:00h o de 15:00 a
       17:30h / Horari de matí: de 11:00 – 13:00h o de 10:30-13:00h.

     
       
       Activitats d’acompanyament i suport durant l’estada al centre hospitalari.


Comparteix el teu temps amb infants i joves i amb les seves famílies durant la seva estada a l’hospital o amb persones ingressades en centres sociosanitaris i contribueix a la seva recuperació i el seu benestar integral.

Es tracta d’un programa d’acompanyament en l’àmbit sociosanitari que contribueix a millorar la qualitat de vida de les persones hospitalitzades o ingressades en centres sociosanitaris, així com de les seves famílies i entorn cuidador.

A través d’aquest voluntariat, podràs formar part d’un grup de treball que desenvolupa activitats orientades a la recuperació psicoemocional i afectiva d’infants i joves hospitalitzats així com a l’acompanyament i suport de persones adultes en situació de dependència.

A QUI S'ADREÇA?
Col·lectiu d’infants i joves (0-17 anys) ingressats en l’àrea maternoinfantil de l’Hospital de la Vall d’Hebron. Col·lectiu d’adults ingressats al Hospital Sant Pau. Col·lectiu de persones grans ingressades al Centre Fòrum de l’Hospital del Mar i que reben tractaments de rehabilitació i accions pal·liatives de malalties degeneratives.

ON I COM POTS PARTICIPAR-HI?
Accions d’acompanyament i suport a través d’activitats de benestar personal dirigides a persones adultes en situació de dependència. Es duen a terme activitats i tallers d’expressió corporal, dinàmiques de grup per a la gestió emocional, activitats físiques així com pràctiques d’habilitats cognitives.

QUAN?
Dues o tres hores un cop a la setmana de dilluns a dissabte en horari de tarda, o divendres o dissabte al matí. 
CONTACTE

93 581 34 55
fas.sociosanitari@uab.cat 

Consulta la fitxa informativa