Programes d'emprenedoria


El Parc de Recerca UAB organitzem diferents programes de formació per fomentar l’emprenedoria entre el personal investigador de l’Esfera UABCEI.

 

Programa de Generació d'Idees

Programa que combina la formació teòrica i pràctica per tal que el personal investigador conegui com transferir la seva tecnologia a la societat a partir d’una idea basada en la recerca. 

Més informació

11a edició en curs

Programa AI4ALL

Programa de formació sobre intel·ligència artificial aplicada a la indústria. Dirigit a l'estudiantat, el personal investigador i doctorand que vulguin emprendre en aquest sector.
Més informació

3a edició en curs

COViDeació

Tallers formatius sobre tècniques de creativitat i metodologies de desenvolupament de negoci per generar i validar solucions de recerca i innovació als reptes socials que ha plantejat la COVID-19.
Més informació

Pròxima convocatòria: Novembre 2020

De la Ciència al Mercat

Programa de promoció de l'emprenedoria d’estudiants i titulats de màster i doctorat amb ganes de posar en valor la seva tesi o tesina. 120 hores de formació presencial sobre transferència de tecnologia i coneixement i creació d’empreses.
Més informació

Inscripcions obertes 

Programa Explorer Sant Cugat PRUAB

Programa, organitzat pel Parc de Recerca UAB i l'Ajuntament de Sant Cugat i promogut pel Banc Santander, que brinda formació, suport i mentoring a emprenedors i emprenedores per al desenvolupament de les seves iniciatives.
Més informació

Inscricpions obertes

Programa Engega!

Programa que pretén ajudar al personal investigador a buscar noves aplicacions de les seves tecnologies per al sector de l'eficiència energètica, en forma de solucions de mercat.

Pròxima convocatòria: Pendent