Actualitat

El tèxtil com a motor d'innovació

El tèxtil com a motor d'innovació

El futur dels teixits intel·ligents va ser el tema del 17è Brunch d’Innovació del Hub b30, que va reunir virtualment unes 120 persones per debatre sobre les tendències d'aquest sector històric del nostre país.

Deu grups de la UAB i el CSIC, dinamitzats pel PRUAB, reben l’acreditació TECNIO

Deu grups de la UAB i el CSIC reben l'acreditació TECNIO

Deu grups de la UAB i del CSIC, dinamitzats pel Parc de Recerca UAB, han aconseguit aquest any l’acreditació TECNIO. Aquest segell, que concedeix la Generalitat, els identifica com a entitats que ofereixen les tecnologies més innovadores per ajudar les empreses a crear nous productes i serveis, amb capacitat de projecció internacional.

Magnetisme Jordi Sort

Desenvolupen un interruptor magnètic amb menys despesa energètica

Un equip internacional coordinat per la UAB ha demostrat la possibilitat d’activar i desactivar la magnetització mitjançant voltatge en una nova classe de materials fàcils de fabricar que contenen nitrogen. Els resultats, publicats a Nature Communications poden ser d’utilitat per millorar l’eficiència energètica dels dispositius.

Ruc català

Ens ajudes a pensar com preservar el ruc català?

El Parc de Recerca UAB organitza el proper 24 de novembre un taller col·laboratiu en línia per pensar idees per preservar la raça del ruc català. És una sessió oberta a qualsevol persona que vulgui donar el seu punt de vista al voltant d'aquesta problemàtica.

Webinars sobre la recerca en educació i treball en temps de pandèmia

Webinars sobre la recerca en educació i treball en temps de pandèmia

Els dies 23 i 24 de novembre, a les 10 h, la CORE d’Educació i Ocupabilitat ha organitzat dos webinars per compartir els projectes de recerca dels àmbits de l’educació i el treball que van sorgir durant el confinament. Ambdós esdeveniments són oberts a tots els grups de recerca de la Universitat.