Actualitat

El Programa de Generació d¿Idees obre inscripcions i busca solucions per combatre els microplàstics

El Programa de Generació d'Idees obre inscripcions i busca solucions per combatre els microplàstics

Aquest programa d'emprenedoria del Parc de Recerca UAB arriba a la 12a edició amb la voluntat de generar solucions innovadores a la problemàtica dels microplàstics. Per això ha obert inscripcions i vol captar idees de doctorands i personal investigador que millorin els mètodes d'anàlisi i estudi de la seva presència en el medi ambient i en els organismes, i propostes per reduir-ne l'ús.

L'ocupació als parcs científics i tecnològics creix un 3% durant el 2020

L'ocupació als parcs científics i tecnològics creix un 3% durant el 2020

Tot i la crisi sanitària, l'ocupació als parcs científics i tecnològics espanyols va créixer un 3,3% el 2020 respecte a l’any anterior, dada que es tradueix en 184.508 treballadors, dels quals 38.212 són persones especialitzades en tasques de recerca i desenvolupament (R+D), la qual cosa representa un augment del 2,7% amb relació al 2019.

Ampolla de vi amb etiqueta QR / botella de vino con etiqueta QR

Desenvolupen tecnologies blockchain per millorar la traçabilitat dels vins

Un consorci internacional liderat per la UAB millorarà la productivitat de les vinyes tot garantint la traçabilitat del vi al llarg de tota la cadena de valor, amb un etiquetatge intel·ligent i el registre de dades basat en blockchain. La reunió d'inici del projecte té lloc els dies 9 i 11 de juny a la Facultat de Ciències.

 

Guanyadors de la final de la Tesi en 4 Minuts de la UAB

La UAB ja té guanyadors del concurs Tesi en 4 Minuts

El 18 de maig, a les 11.30 h, s'ha celebrat la final del concurs Tesi en 4 Minuts. El jurat ha concedit el 1r premi a Clara Puig, el segon premi a Joaquim Viñes i el públic ha votat telemàticament per concedir el tercer premi, que ha estat per a Eloi Guerrero.