El Racó de l'Emprenedor

Un espai per compartir experiències i crear sinèrgies entre empreses

El Racó de l'Emprenedor és un espai on les empreses i emprenedors adherits a la xarxa del Parc de Recerca UAB poden compartir i intercanviar experiències i coneixements. L'objectiu d'aquestes trobades és incentivar les sinèrgies i la col·laboració alhora d'oferir l'oportunitat a les empreses de difondre el seu projecte davant d’altres emprenedors.
 

Si ets expert en alguna temàtica que pugui ajudar a altres emprenedors, contacta amb nosaltres i fes una proposta.

Sessions organitzades

Ferran Pujol, CEO de Cuantum Medical, va explicar la seva experiència com a directiu d’una start-up després de 30 anys treballant en una multinacional. Canvis, avantatges, inconvenients i semblances de cada model.

Jordi Oliver, CEO de l'empresa Inèdit Innovació va explicar els canvis que ha hagut d'afrontar per passar de ser un emprenedor a ser un empresari.

Sergi Gassó, fundador i CTO de l'empresa Pragmatic Diagnostics va explicar la seva experiència alhora d'aixecar una empresa només de la mà de clients. Són sempre necessaris els inversors?

Lluís Martínez, fundador i CTO de l'empresa SEPMAG va explicar la seva experiència en la cerca de finançament i compartirà el seu aprenentatge alhora de conviure amb inversors. Són sempre la millor opció?

Ramón Bacardit, CEO de l'empresa Afinitica va explicar com aixecar un negoci internacional des de Barcelona.

Xavier Codó, CEO de l'empresa Icar Vision Systems, va parlar de l’evolució del model de negoci de la seva empresa, des de la venda de projectes, passant pels productes i acabant en serveis.

Jordi Roig, investigador de la UAB i fundador de l'empresa Mass Factory, va parlar sobre la seva experiència en la cerca de finançament privat ja que acaba de tancar la seva primera ronda de finançament.

Rosendo Garganta, CEO de Devicare va parlar de la seva experiència sobre les fases necessaries per desenvolupar i tirar endavant un Medical Device.

Carles Domènech, cofundador d'Ability Pharmaceuticals, va explicar la seva experiència en la cerca de finançament per a desenvolupar el fàrmac ABTL0812, que ja s'està provant en pacients amb càncer avançat.

Els investigadors i emprenedors Javier Lafuente i Óscar Prado, de l'spin-off Aeris van explicar la seva experiència en la gestió de projectes competitius per activitats d'R+D+I, com ara ajudes Torres Quevedo, Nuclis i Horitzó 2020. A més a més, van parlar sobre aspectes relacionats amb les vendes i faran una introducció sobre les deduccions fiscals per activitats d'R+D.

L'emprenedor Raúl Aragonés, un dels fundadors de l'empresa AEInnova, va explicar la seva experiència participant a concursos com una manera d'aconseguir fer els primers passos com empresa: cercar de finançament, agumentar la xarxa de contactes, millorar la visibilitat de l'empresa, etc.

Els emprenedors Isaac Pinyol i Iñigo Zubizarreta van presentar la versió beta del seu producte iMath Cloud, que permet realitzar anàlisis de dades de manera fàcil i senzilla des de qualsevol lloc o dispositiu ja que funciona en terminal o en servidor remot, a través d’accés a Internet. Igualment, el sistema dóna la possibilitat d’implementar i desenvolupar treballs col·laboratius, creant projectes conjunts i permetent compartir fitxers i entorns de treball.

Els emprenedors Marc Guerrero i Xavier Mallol, fundadores de l'empresa Delecta Technologies, van aportar el seu coneixement sobre posicionament web i eines per millorar la web d'empresa, etc.