Responsabilitat Social Universitària

Reducció de l'ús de plàstics

La FUAB ja té els seus propis gots compostables

Els gots compostables substituiran els gots de plàstic i de paper als espais de treball i docència de la Fundació UAB. L’Equip directiu de la Corporació ha decidit eliminar els gots i vasos d'un sol ús per una alternativa més ecològica. Es tracta d’un got compostable fabricat amb fibra de bambú, un material de fàcil regeneració i sense continguts nocius.

Més informació sobre la iniciativa

Millores a l'Edifici Blanc

La Fundació ha instal·lat 4 fonts d'aigua repartides a cada planta de l'Edifici Blanc per fomentar la disminució del consum de plàstic. També ha apostat per un consum de cafè i beguda més sostenible (les màquines de vending ofereixen un descompte en cas de portar got propi).

Més informació sobre la iniciativa

Casa Convalescència abandona l’ús de les ampolles de plàstic

L’organització del centre proporcionarà ampolles d’aigua de vidre a tots aquells membres que ho hagin sol·licitat prèviament. Aquest gest pretén ser una manera de contribuir en la reducció de residus, conscienciar del problema que suposa el consum en excés del plàstic no reutilitzable i alhora, millorar el servei que s’ofereix a tots els usuaris de Casa Convalescència.

Més informació sobre la iniciativa