Responsabilitat Social Universitària

Reciclatge

Recollida de deixalles al bosc de la UAB

L'equip de voluntariat del Programa de Medi Ambient de la Fundació Autònoma Solidària, participa en activitats de neteja de deixalles al bosc de la UAB amb l'objectiu de protegir la biodiversitat al campus i restaurar l'entorn natural.

Aquesta activitat s'engloba dins de la campanya de Let's Clean Up Europe que realitza accions arreu d'Europa per conscienciar i recuperar espais.

Més informació sobre la iniciativa
Apunta't al voluntariat de Medi Ambient

Claki: reciclatge d'oli

Claki és un sistema de reciclatge d'oli brut que consta d'una ampolla de polietilè d'alta densitat especialment fabricada per a aquesta finalitat i d'un punt de recollida on es dipositen les ampolles pel seu reciclatge, que es fa a travès d'entitats d'economia social que aposten per la inserció laboral de persones amb diversitat funcional.

Descobreix com funciona

Segona oportunitat a la teva roba

Vila Universitària compta amb un contenidor de Roba Amiga, col·locat darrere dels blocs C i D, on pots dipositar tota la roba, sabates i accessoris en bon estat que ja no utilitzis.

També pots portar a Vila llençols, mantes o nòrdics que ja no fas servir. Si estan en bon estat, es portaran a Arrels, on els repartiran entre els pisos de persones amb pocs recursos. Si no, la Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) en traurà partit fent-los servir com a llit i abric pels seus gossos.

Separació de residus

La Corporació UAB ha instal·lat diversos contenidors a totes les seves entitats per tal de separar els residus de manera eficient.

Taps solidaris per curar la malaltia de Dent

A la recepció de Vila Universitària hi ha contenidors disponibles per llançar taps de plàstic sense utilitzar. La seva recollida servirà perquè l'associació Asdent pugui continuar investigant per trobar la cura de la malaltia de Dent.