La FUAB ja té els seus propis gots compostables

Got compostable FUAB

La Fundació UAB ha començat a repartir entre el seu personal un got compostable de fibra de bambú. L’obsequi té la finalitat de reduir l’ús del material no-reutilitzable en el consum de begudes i promocionar entre la comunitat de la corporació el compromís amb la sostenibilitat.

10/04/2018

A partir d’ara, els gots compostables substituiran els gots de plàstic i de paper als espais de treball i docència de la Fundació UAB. L’Equip directiu de la corporació ha decidit eliminar els gots i vasos de llançar per una alternativa més ecològica. Es tracta d’un got compostable fabricat amb fibra de bambú, un material de fàcil regeneració i sense continguts nocius.

A partir del mes d’abril, cada membre del personal de la Fundació rebrà el seu propi got compostable, que inclou una tapa de silicona i un protector tèrmic de color verd amb el logotip corporatiu. Un present que pot resultar especialment útil per al personal docent i de serveis de l’Edifici Blanc, on les màquines de vending ofereixen un descompte en cas d’utilitzar un got propi.

La iniciativa per a un consum de cafè i begudes menys contaminant és una de les propostes que la Fundació ha aplicat aquest any 2018 per reforçar el seu compromís social. Entre altres mesures, també hi ha la desconnexió de les màquines expenedores en hores no lectives i de baixa afluència, i l’aposta per a la distribució de cafè de comerç just.