Casa Convalescència abandona l’ús de les ampolles de plàstic

Mesura pel Dia del Medi Ambient Casa Convalescència

Amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient, l'equip de Casa Convalescència ha decidit deixar d’utilitzar ampolles d’aigua de plàstic durant l’assistència a docents, usuaris i assistents a reunions.

11/06/2018

La direcció administrativa de Casa Convalescència ha comunicat, amb motiu del Dia Internacional del Medi Ambient –celebrat el passat 5 de juny-, que ja no utilitzarà més ampolles de plàstic rebutjables durant els serveis de suport a les aules i sales de reunió de Casa Convalescència.

A partir d’ara, enlloc d’ampolles de plàstic, l’organització del centre proporcionarà ampolles d’aigua de vidre a tots aquells membres que ho hagin sol·licitat prèviament. La mesura es posarà en marxa a partir del proper dilluns 18 de juny.

Segons ha informat el cap d’administració del centre, Ricard Panero, aquest gest pretén ser una manera de “contribuir en la reducció de residus, conscienciar del problema que suposa el consum en excés del plàstic no reutilitzable i alhora millorar el servei que s’ofereix a tots els usuaris de Casa Convalescència”.

 

Notícies relacionades

Presentació de l'exposició

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició ‘Art apArt’

El proppassat dimarts, 19 de juny, es va presentar l’exposició ‘Art apArt’ a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General. La presentació de la mostra, emmarcada dins de la celebració del 50è aniversari de la UAB, va comptar amb la presència de diversos alumnes del màster en Anàlisi i Gestió del Patrimoni Artístic, que van fer una visita guiada al públic assistent. Llegir més

Imatge Expo Art Apart Presentació

La UAB presenta el seu patrimoni artístic a l’exposició “Art Apart”

La presentació de l'exposició Art Apart tindrà lloc el 19 de juny, a les 16 h, a la Sala d'Exposicions de la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb motiu del 50è aniversari de la UAB. L'acte comptarà amb la particació de Jaume Vidal, professor d'Història de l'Art i comissariat de l'exposició i de Carlos Sánchez, vicerector de Relacions Institucionals i de Cultura.
Llegir més

Totes les notícies