Responsabilitat social universitària

Desenvolupament social

Igualtat i gènere

Una de les tasques de la UAB és elaborar propostes de plans d'acció adreçats a millorar la situació d'aquells col·lectius que poden estar desfavorits per raó de sexe, a causa d’una discapacitat o per la seva situació econòmica o social.

Solidaritat

La UAB contribueix a la construcció d'una universitat més solidària i compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària i el treball per garantir la igualtat d'oportunitats.

Saber-ne més >

Salut

En el marc del Programa UAB Campus Saludable, es desenvolupa el Pla de salut laboral (PSL), que té l'objectiu de fomentar la seguretat i la salut de tot el personal de la UAB, així com d'estendre la cultura preventiva i un estil de vida saludable a tots els membres de la comunitat universitària.

Saber-ne més >

Transferència social i cultural

El patrimoni Cultural pot actuar com a un instrument per a la creació de models sostenibles de desenvolupament econòmic, social,  cultural i territorial. La Universitat i els Centres de Recerca, amb la col·laboració de les administracions públiques, el sector privat i d’altres entitats, poden ajudar a la generació d’aquestes models.

Saber-ne més >

Recerca responsable

Recerca Responsable s'ha construït des de l'atenció a les necessitats de la comunitat universitària i el suport a l'acadèmia. És per això que les activitats estan centrades a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i recerca.

Saber-ne més >