Transferència social i cultural

El patrimoni Cultural pot actuar com a un instrument per a la creació de models sostenibles de desenvolupament econòmic, social,  cultural i territorial. La Universitat i els Centres de Recerca, amb la col·laboració de les administracions públiques, el sector privat i d’altres entitats, poden ajudar a la generació d’aquestes models.

Escena UAB

 
Creació dels grups estables i activitats de creació de les aules de Dansa, Música i Teatre. El resultat són diferents produccions i espectacles amb un marcat segell universitari. 
 
 

Artefacte


L’Artefacte és un cicle d’arts escèniques professionals que es programa anualment al Teatre de la UAB. Es tracta d'una proposta per apropar a l’entorn universitari els treballs més representatius de dansa, música i teatre.
 

Patrimoni

En aquest apartat podràs consultar les diferents obres d'art que es troben al campus de la UAB, una col·lecció important creada per diferents artistes, en diferents períodes de la història de la Universitat.
 

Saber-ne més >

Sala d'Exposicions


Activitats centrades a incentivar la creativitat, el desenvolupament del sentit crític i l'apropament als processos de creació i gestió artística.
 

Unidad de Trauma, Crisis y Conflictos de Barcelona (UTCCB)

La UTCCB és la unitat de crisi de la Facultat de Psicologia de la UAB que ofereix intervenció especialitzada en persones, grups i organitzacions en l'abans, durant i després d'incidents crítics i de conflictes.

Saber-ne més >

CORE en Patrimoni Cultural


La innovació i la transferència del coneixement generades des de la recerca aporten noves solucions en tot el cicle del patrimoni, des de la conservació fins a la interpretació i la difusió.

Saber-ne més >