Responsabilitat social universitària

Territori

El campus de la UAB, d’una extensió aproximada de 260 hectàrees, se situa en el municipi de Cerdanyola del Vallès, en un entorn molt urbanitzat i amb infraestructures múltiples. Malgrat la transformació deguda a la urbanització creixent de la Universitat, manté encara un mosaic agroforestal amb uns valors naturals i socials de gran importància. En aquest apartat podreu trobar informació sobre la xarxa de camins del campus, la gestió de les zones enjardinades o els projectes de millora de la biodiversitat: seguiment de papallones i col·locació i seguiment de caixes niu per a mallerengues, entre d’altres.

CORE de Salut Mental

Aquesta xarxa té com a objectiu contribuir a l’avenç del coneixement incorporant tots els agents clau del sistema amb l'objectiu comú de donar resposta als reptes de la salut mental.

CORE de Salut Mental

Portal Xarxanet

Aquest portal està centrat en l’associacionisme, el voluntariat, el civisme i la solidaritat a Catalunya. Des de fa més de 10 anys, conjuntament amb altres organitzacions del tercer sector, la FAS hi participa com a entitat promotora. 

Saber-ne més >

 

L'Associació d'Amics de la UAB

L'Associació ofereix cursos, jornades de debat, cicles de conferències i presentacions de llibres dirigides a qualsevol persona que hi estigui interessada. Les activitats tenen lloc dins i fora de la universitat. 

Saber-ne més >

Consum responsable i malbaratament

La Universitat es compromet amb el consum responsable, que implica fer un replantejament de tota la manera de consumir

Saber-ne més >

 

 

UAB Emprèn

UAB Emprèn és el programa creat per la Universitat per impulsar les actituds generadores d'idees i projectes de negoci de tots els membres de la comunitat universitària.

Saber-ne més >

 

Projecte B30

Ateses les potencialitats del territori i la voluntat de promoure’n el desenvolupament, s’ha acordat definir una estratègia de col·laboració entre empreses, centres de recerca, universitats, ajuntaments, organitzacions empresarials, organitzacions sindicals i governs.

Saber-ne més >

 

 

Barcelona Sostenible

Xarxa d’organitzacions que, amb la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat, assumeixen la seva coresponsabilitat en la construcció d’una Barcelona més sostenible i es comprometen a contribuir-hi, cadascuna des del seu àmbit.

 

Saber-ne més >