Centres docents propis

Facultat de Biociències

Amb una oferta en consonància amb la de les universitats europees i americanes més prestigioses, afavoreix la realització d'estades en aquestes.

www.uab.cat/biociencies

Facultat de Ciències

Les seves titulacions cobreixen totes les àrees de les ciències i proporcionen una sòlida formació en el camp de la recerca, el de la indústria i la sanitat.

www.uab.cat/ciencies

Facultat de Ciències de la Comunicació

Una facultat en constant transformació, sempre al dia en últimes tecnologies i atenta als nous fenòmens per convertir-los en saber transmissible i assimilable. 

www.uab.cat/comunicacio

Facultat de Ciències de l'Educació

Amb una proposta docent innovadora, és una facultat compromesa i una de les més valorades en l'àmbit de l'educació en el panorama nacional i europeu.

www.uab.cat/ciencies-educacio

Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia

Pionera en la implementació dels seus estudis, posa un èmfasi especial en la internacionalització de l'activitat acadèmica i la realització de pràctiques professionals.

www.uab.cat/politiques-sociologia

Facultat de Dret

Amb més de 40 anys d'experiència, proporciona una sòlida formació intel·lectual fonamentada en els valors essencials per a la concepció d'una societat més justa.

www.uab.cat/dret

Facultat d'Economia i Empresa

Manté una aposta per la internacionalització oferint gran part de la seva docència en anglès. Disposa de pràctiques guiades a través del Programa Universitat i Empresa.

www.uab.cat/economia-empresa

Escola d'Enginyeria

Estudis d'avantguarda en un dels entorns tecnològics i industrials més importants del país, amb la concentració més gran d'empreses i centres de R+D de tecnologia punta.

www.uab.cat/enginyeria

Facultat de Filosofia i Lletres

Amb més d'una vintena de graus, disposa d'una de les ofertes d'estudis més completes en els àmbits filològic, humanístic i de les ciències socials.

www.uab.cat/lletres

Facultat de Medicina

Els hospitals més importats de l'àrea de Barcelona acullen les seves unitats docents. Els seus estudiants obtenen els millors resultats en el MIR des de fa més de dues dècades.

www.uab.cat/medicina

Facultat de Psicologia

Reconeguda internacionalment per la seva activitat investigadora. Ha estat un centre pioner en la inclusió d'assignatures de Pràcticum en els seus plans d'estudis.

www.uab.cat/psicologia

Facultat de Traducció i d'Interpretació

És la Facultat d'aquest tipus amb el ventall de llengües més ampli. Referent internacional, es caracteritza per l'elevada presència de professorat i alumnat d'altres països.

www.uab.cat/traducciointerpretacio

Facultat de Veterinària

Una de les millors de l'Estat espanyol i d'Europa. Ha rebut el Certificat de l'European Committee on Veterinary Education per la seva qualitat.

www.uab.cat/veterinaria