Presentació del Premi Nobel d'Economia 2017

El proper dijous 23 de novembre, a les 12:30h, a la Sala de Graus de la Facultat, Pedro Rey Biel, professor del Departament d’Economia i Història Econòmica i editor del bloc “Nada es Gratis”, presentarà el treball de Richard H. Thaler, guanyador del Premi Nobel d’Economia 2017.
Llegir més

Celebració dels 75 anys de l’Escola de Comerç de Sabadell

Exalumnes i professorat de l’antiga Escola de Comerç de Sabadell es van trobar el passat dissabte 4 de novembre a l’antiga seu de l’escola i a l’Hotel Campus de Bellaterra. La trobada, organitzada per l’associació d’Antics Alumnes de l’Escola de Comerç i Universitària d’Estudis Empresarials de Sabadell (EUTIME), la Facultat d’Economia i Empresa i la Xarxa Alumni UAB, va servir per commemorar el 75è aniversari del centre. 
Llegir més

Atorgats els Premis Joan Sardà Dexeus 2017

Enguany el guardó al llibre de més rellevància en economia i empresa ha estat “Análisis empíricos dobre la economia espanyola. Ensayos en homenaje a Josep Raymond Bara”, editat per l’editorial Aranzadi i sota la direcció de Jaume Garcia (professor del Departament d’Economia i Empresa de la UPF), José Manuel González-Páramo (conseller executiu del BBVA) i Anna Matas (directora del Departament d’Economia Aplicada de la UAB) Llegir més

Agenda UAB

Veure tota l'agenda

Twitter

Veure més tweets