Jobs Week 2018

La Jobs Week torna a la Facultat per acostar les empreses i institucions als alumnes que estan acabant els seus estudis. Les activitats, que es repartiran entre el Campus de Bellaterra i el de Sabadell, començaran el dimecres 21 de febrer i s’estendran fins el dijous 1 de març.
Llegir més

Torna el Seminari d’Economia Crítica

La Facultat acollirà una nova edició del Seminari d’Economia Crítica, organitzat pel seminari TAIFA. Les sessions, que tindran lloc a l’aula 7, de 12:30h a 14h, començaran el dijous 22 de febrer i s’estendran fins el divendres 18 de maig. La inscripció és gratuïta.
Llegir més

Noves places de pràctiques a les Oficines Exteriors d'ACCIÓ

L'agència per la competitivitat de l'empresa de la Generalitat de Catalunya ofereix noves places de pràctiques a les seves oficines d'Àmsterdam, Brussel·les, Johannesburg, Londres, Miami, Mont-real, Nova York i Washington. El perfil requerit és el de persones joves titulades en l'àmbit de l'Economia. Llegir més

Nou Grau d’Història, Política i Economia

El curs 2018-2019, la UAB impartirà aquest nou grau, que sorgeix de la col·laboració entre tres facultats: Filosofia i Lletres, Ciències Polítiques i Sociologia, i Economia i Empresa. El grau tindrà una durada de tres anys i s’impartirà íntegrament en anglès.
Llegir més

Twitter

Veure més tweets