Facultat_G5

Oberta la Preinscripció dels Màsters Oficials de la Facultat

Els màsters de la UAB proporcionen a l’estudiant una formació avançada de caràcter especialitzat i pluridisciplinari. Oferim màsters orientats tant a l’especialització professional com a la iniciació en la recerca.
Els màsters oficials són títols oficials d’àmbit estatal, homologats a nivell europeu. Els màsters orientats a la recerca donen accés al doctorat.
A continuació trobaràs els màsters amb la preinscripció oberta que s’ofereixen en el àmbit de l’Educació 
Llegir més

Ranquin_18

La UAB, entre les 100 millors del món en setze disciplines

La UAB ocupa la posició 31 mundial en l'àmbit de la Veterinària, tot millorant dues posicions respecte l’edició passada, i està entre les 100 millors universitats del món en Arqueologia, Art i Disseny, Llengües Modernes, Ciències Agrícoles, Anatomia, Ciències Ambientals, Geografia, Física, Antropologia, Comunicació, Economia, Educació, Sociologia, Política Social, i estudis relacionats amb l’Esport; quatre disciplines més que l’any passat. A més, en l’àrea general de les Ciències Naturals millora 38 posicions i se situa en la posició 89.

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el Times Higher Education i l'Academic Rànquing of World Universities de Xangai.
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Avisos importants:

[26/06/2018 - 31/07/2018]

MODIFICACIONS DE MATRÍCULA (estudis de Grau):
Obertura del primer termini de sol.licitud a partir del 17 de setembre. El termini romandrà obert fins al 5 d'octubre.

Tingueu en compte que s'ha publicat la relació de mencions amb places vacants a les que podreu optar presentant la sol.licitud entre el 17 i 26 de setembre.

Més informació

  
RECONEIXEMENT DE L'EXPERIÈNCIA LABORAL I PROFESSIONAL EN ESTUDIS DE GRAU:
 obert termini de sol·licitud del 3 al 28 de setembre.

Més informació

  
RÈGIM DE PERMANÈNCIA, sol.licituds
Termini sol.licituds: del 03 al 07.09.2018, data límit resolució: 18.10.2018
Des de la Facultat s’intentarà tenir resoltes les peticions al llarg del mes de setembre i autoritzarem als estudiants a què es puguin automatricular com a màxim fins al 28-09-2018.
Lloc de presentació de sol.licitud: a la Gestió Acadèmica del centre
Més informació

Treball final d'Estudis

[02/04/2018 - 29/06/2018] Alumnes de Màster Universitari: obertura del termini per sol·licitar el registre del títol del TFM perquè consti a l'expedient de l'estudiant. Més informació

Alumnes de Grau: a l’expedient acadèmic de cada estudiant, hi consta la temàtica que se li ha assignat, entre l’oferta existent en cada curs acadèmic. Pot donar-se el cas, que la temàtica assignada no reflecteixi adequadament, el títol que finalment tindrà el TFG de l’estudiant. En aquest casos l’estudiant podrà sol·licitar el registre del títol específic del seu TFG. Més informació a Lliurament i defensa (punt 4.4)

Pel estudiants que presenten el treball a la convocatòria de setembre: del 4 al 7 de setembre de 2018.

Alumnes del Grau en Pedagogia: ja podeu consultar la composició i les dates dels tribunals per a la convocatòria de setembre. Més informació a Lliurament i defensa (punt 4.2)

No oblidis mirar tots els avisos