Dia de la Dona Treballadora

Les Facultats de Ciències de l’Educació, Filosofia i  Lletres i Traducció i Interpretació reivindiquem el Dia de la Dona Treballadora a través de dos actes:

-Dimecres 14 a les 12:00 h. a la Sala de Graus de la Facultat de Ciències de l'Educació hi haurà una Taula rodona sobre Dones i creació artística i literària. Hi participaran Meri Torras  (Facultat de Lletres), Dolors  Udina (Facultat de Traducció i Interpretació) i Montse Rifà (Facultat de Ciències de l'Educació) i serà conduïda per Joana Gallego (Directora de l'Observatori per la Igualtat)

- Dilluns19 de març a les 12:30 a la Sala del Teatre amb  l'espectacle Oceanes Rider Trio de la pianista i compositora Clara Peya. ( (en col·laboració amb Cultura en Viu)

Més informació

Llegir més

Benvinguts a les proves Cangur del 2018!

Dijous 15 de març arriben prop de 300 alumnes de diferents centres de secundària del Vallès per participar en les proves Cangur, que enguany arriba a la XXIII edició. Un cop més, la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB esdevé una de les seus del certamen.  Llegir més

La UAB, entre les 100 millors del món en setze disciplines

La UAB ocupa la posició 31 mundial en l'àmbit de la Veterinària, tot millorant dues posicions respecte l’edició passada, i està entre les 100 millors universitats del món en Arqueologia, Art i Disseny, Llengües Modernes, Ciències Agrícoles, Anatomia, Ciències Ambientals, Geografia, Física, Antropologia, Comunicació, Economia, Educació, Sociologia, Política Social, i estudis relacionats amb l’Esport; quatre disciplines més que l’any passat. A més, en l’àrea general de les Ciències Naturals millora 38 posicions i se situa en la posició 89.

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el Times Higher Education i l'Academic Rànquing of World Universities de Xangai.
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Informació important pels alumnes de 3r curs dels Graus: en Educació Infantil i en Educació Primària:

[15/03/2018 - 29/06/2018] L'alumnat interessat en cursar la menció en Educació Musical ha d'acreditar acreditar un nivell equivalent al grau elemental de música. Ateses les dificultats que es poden donar per acreditar aquest nivell, des del centre s'arbitrarà la realització d'una prova, de la qual s'obtindran uns resultats que seran públics abans del període d'obertura del procés de consulta a les mencions.
En aquesta prova s'avaluaran els coneixements de lectura (compases, melodia i ritme), de reconeixement oral i escrit (imitació, identificació, dictat), així com de cançó i d'anàlisi d'obres musicals (nivell estructural, rítmic i melòdic) equivalent al nivell de grau elemental de música.
Prova de nivell per acreditar el requisit per cursar la menció en Educació Musical:
Data: 07-05-2018
Hora: 13 h.
Lloc: Aula 61

Termini elecció de Menció:

[15/03/2018 - 29/06/2018] Com estudiant de 3r curs del Grau en Educació Primària t'interessa saber que:

(1) Des del curs 2015-2016 s'ha ampliat l'oferta de mencions que podreu cursar a 4t curs.

(2) Per accedir a aquesta nova oferta de mencions no haureu de realitzar la preinscripció prèvia.

(3) Només serà obligatori realitzar la preinscripció per accedir a les següents mencions: en Educació Musical, en Educació Física, en Llengua Anglesa i en Necessitats Educatives Específiques.

(4) Al web trobareu tota la informació sobre les mencions i optatives d’itinerari: requisits d’admissió a algunes mencions, mencions amb preinscripció prèvia, mencions que no necessiten preinscripció, horari previst per les mencions i d’itinerari.

(5) La sol.licitud de menció (preinscripció per les mencions en Educació Musical, Educació Física, Llengua Anglesa i Necessitats Educatives Específiques) s'ha de formalitzar per via telemàtica en el termini del 9 al 12 d’abril del 2018.

ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ WEB:

-Informació General
-Assignació menció

Mobilitat i intercanvis. Pràctiques a l'estranger

[26/02/2018 - 31/03/2018] Els avisos i notícies relacionades amb aquests temes els heu de consultar directament a la informació de cada programa, dintre de l'apartat de MOBILITAT I INTERCANVIS --> ESTUDIANTS OUT (del menú esquerra) del web de la Facultat. Més informació

No oblidis mirar tots els avisos