A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i Campus Virtual
LA FACULTAT ELS ESTUDIS PRACTICUM MOBILITAT I INTERCANVI INFORMACIÓ ACADÈMICA RECERCA
Imatge home facultat
FacultatCatorse Declaració en defensa del català com a llengua vehicular a l'escola
[La facultat] Davant el debat que s’ha produït darrerament en alguns mitjans de comunicació en relació a la immersió lingüística a  l’escola, recuperem la Declaració en defensa del català com a llengua vehicular a l’escola, aprovada per la Junta Permanent de Facultat el 13 de desembre de 2012 que explicita la posició de la nostra institució en aquest debat. 
Veure més
Oberta la convocatòria per presentar-se al programa SICUE
[] Fins al 28 de març, roman oberta la convocatòria per presentar-se al programa SICUE el curs 2015-2016, que permet realitzar una estada d'un semestre o d'un curs sencer en una altra universitat espanyola. Veure més
PreinscripcioQuinse Terminis de preinscripció als Graus de la Facultat:
[La facultat] Obert el termini per sol.licitar l’accés als estudis de Grau de la Facultat per la via de Canvi d’estudis (trasllat d’expedient) i de Convalidació d’estudis estrangers  Veure més
EquitatQuinse Beques Equitat 2014-15:
[La facultat] Obert termini extraordinari de presentació de sol·licituds per als estudiants que formalitzin la primera matrícula del curs 2014-2015 amb posterioritat al 15 d’octubre de 2014. 
Veure més
Presentació llibre
[La facultat] EL proper 8 d'abril tindrà lloc la presentació del llibre La larga brevedad a càrrec de l'autor Rafael Lewchosky a les 13h a la Sala de Graus de la Facultat, aquesta activitat està organitzada per la coordinació de Formació Bàsica Compartida.oordinació de Formació Bàsica compartida.

Veure més
Xerrada
[La facultat] El proper 13 d'abril a les 13:15 Indira Ranamagar, fundadora de l'ONG Prisoners Assistance Nepali guanyadora del World's Children's Prize Honorífic al 2014, amb el suport de Kaliu Nepal (Associació sense ànim de lucre amb seu a Catalunya que té com a objectiu contribuir a millorar la qualitat de vida de persones que viuen al Nepal) realitzarà una xerrada a l'Aula 51 (G5) de la Facultat de Ciències de l'Educació.
Veure més
Notícies
play play
Facultat de Ciències de l'Educació L'Autònoma s'ha de viure!!! Un Campus d'Excel·lència Internacional
Avisos importants
Màster Universitari en Psicopedagogia:
[La facultat] ja podeu consultar la resolució d'alumnes admesos i en llista d'espera del 1r subperíode de sol.licituds (15-01 a 16-03-2015).
Recordeu que els alumnes admesos haureu de formalitzar obligatòriament la reserva de plaça (prematrícula) en el període de 26-03 a 04-06-2015. El fet de no formalitzar la reserva de la plaça suposarà la pèrdua de la plaça i passar al final de la llista d'espera en el 2n subperíode de sol.licituds.
Els alumnes en llista d'espera passareu a competir juntament amb les sol.licituds que entrin en el 2n subperíode de sol.licituds per les places que s'ofertaran en aquest nou període.
Consulta la Resolució d'admesos i llista d'espera Veure més
Mencions del Grau en Educació Primària
[La facultat] Publicació del llistat provisional d'assignació de menció: 25-03-2015
Presentació reclamacions, si s'escau: 26 a 27-03-2015
Publicació llistat assignació definitiva de menció: 09-04-2015
Més informació Veure més
Inici Mapa web Video inauguració
2015 Universitat Autònoma de Barcelona