Oberta la Preinscripció dels Màsters Oficials de la Facultat

Els màsters de la UAB proporcionen a l’estudiant una formació avançada de caràcter especialitzat i pluridisciplinari. Oferim màsters orientats tant a l’especialització professional com a la iniciació en la recerca.
Els màsters oficials són títols oficials d’àmbit estatal, homologats a nivell europeu. Els màsters orientats a la recerca donen accés al doctorat.
A continuació trobaràs els màsters amb la preinscripció oberta que s’ofereixen en el àmbit de l’Educació 
Llegir més

Jornades d'Escola Rural 2018

Els passats dies 9-10 d'abril de 2018, 26 estudiants dels Graus d'Educació Infantil i Primària i 4 docents de la UAB van participar a les XXXIII Jornades d'Escola Rural que cada any organitza el GIER (Grup Interuniversitari d'Escola Rural).

Llegir més

Fòrum Internacional d’Educació i Tecnologia FIETxs 2018

Els escenaris digitals actuals demanden un professorat amb coneixement i assumpció de les implicacions derivades de l'ús de les tecnologies digitals en l'àmbit educatiu pel que fa a les qüestions de legalitat, seguretat i identitat digital. Així com d’una formació dels alumnes per tal que facin un ús ètic i responsable d'aquestes tecnologies. Llegir més

La UAB, entre les 100 millors del món en setze disciplines

La UAB ocupa la posició 31 mundial en l'àmbit de la Veterinària, tot millorant dues posicions respecte l’edició passada, i està entre les 100 millors universitats del món en Arqueologia, Art i Disseny, Llengües Modernes, Ciències Agrícoles, Anatomia, Ciències Ambientals, Geografia, Física, Antropologia, Comunicació, Economia, Educació, Sociologia, Política Social, i estudis relacionats amb l’Esport; quatre disciplines més que l’any passat. A més, en l’àrea general de les Ciències Naturals millora 38 posicions i se situa en la posició 89.

Els QS World University Rankings són considerats entre els més prestigiosos del món, juntament amb el Times Higher Education i l'Academic Rànquing of World Universities de Xangai.
Llegir més

1a Edició dels Premis a TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

Premis als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global

La natura com un mitjà d'aprenentatge a les escoles, les accions legals contra la contaminació dels vaixells, la sobirania alimentària o el racisme són alguns dels temes tractats als 18 Treballs Fi de Grau (TFG) que han estat premiats a la 1a edició del Premi als TFG sobre Desenvolupament Sostenible i Justícia Global, que el dimarts, 6 de febrer, es lliuren, a la UAB. Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Informació important pels alumnes de 3r curs dels Graus: en Educació Infantil i en Educació Primària:

[15/03/2018 - 29/06/2018] L'alumnat interessat en cursar la menció en Educació Musical ha d'acreditar acreditar un nivell equivalent al grau elemental de música. Ateses les dificultats que es poden donar per acreditar aquest nivell, des del centre s'arbitrarà la realització d'una prova, de la qual s'obtindran uns resultats que seran públics abans del període d'obertura del procés de consulta a les mencions.
En aquesta prova s'avaluaran els coneixements de lectura (compases, melodia i ritme), de reconeixement oral i escrit (imitació, identificació, dictat), així com de cançó i d'anàlisi d'obres musicals (nivell estructural, rítmic i melòdic) equivalent al nivell de grau elemental de música.
Prova de nivell per acreditar el requisit per cursar la menció en Educació Musical:
Data: 07-05-2018
Hora: 13 h.
Lloc: Aula 61

Termini elecció de Menció:

[15/03/2018 - 29/06/2018] Com estudiant de 3r curs del Grau en Educació Primària t'interessa saber que:

(1) Des del curs 2015-2016 s'ha ampliat l'oferta de mencions que podreu cursar a 4t curs.

(2) Per accedir a aquesta nova oferta de mencions no haureu de realitzar la preinscripció prèvia.

(3) Només serà obligatori realitzar la preinscripció per accedir a les següents mencions: en Educació Musical, en Educació Física, en Llengua Anglesa i en Necessitats Educatives Específiques.

(4) Al web trobareu tota la informació sobre les mencions i optatives d’itinerari: requisits d’admissió a algunes mencions, mencions amb preinscripció prèvia, mencions que no necessiten preinscripció, horari previst per les mencions i d’itinerari.

(5) La sol.licitud de menció (preinscripció per les mencions en Educació Musical, Educació Física, Llengua Anglesa i Necessitats Educatives Específiques) s'ha de formalitzar per via telemàtica en el termini del 9 al 12 d’abril del 2018.

ENLLAÇ A LA INFORMACIÓ WEB:

-Informació General
-Assignació menció

Mobilitat i intercanvis. Pràctiques a l'estranger

[26/02/2018 - 31/03/2018] Els avisos i notícies relacionades amb aquests temes els heu de consultar directament a la informació de cada programa, dintre de l'apartat de MOBILITAT I INTERCANVIS --> ESTUDIANTS OUT (del menú esquerra) del web de la Facultat. Més informació

No oblidis mirar tots els avisos