EscolaEstiuValles_18

Escola d'Estiu del Vallès Occidental

Un any més ja tenim a tocar l'estiu i amb ell l'Escola d'Estiu del Vallès Occidental. Enguany ens retrobem del  2 al 6 de Juliol de 2018 a la facultat de Ciències de l'Educació de la UAB a Bellaterra.
L'Escola d'Estiu reservaran unes places per a estudiants de 4t de la Facultat, amb un descompte de 25 euros.

Llegir més

Facultat_G5

Oberta la Preinscripció dels Màsters Oficials de la Facultat

Els màsters de la UAB proporcionen a l’estudiant una formació avançada de caràcter especialitzat i pluridisciplinari. Oferim màsters orientats tant a l’especialització professional com a la iniciació en la recerca.
Els màsters oficials són títols oficials d’àmbit estatal, homologats a nivell europeu. Els màsters orientats a la recerca donen accés al doctorat.
A continuació trobaràs els màsters amb la preinscripció oberta que s’ofereixen en el àmbit de l’Educació 
Llegir més

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Resolució d'admissió per canvi d'estudis espanyols i estrangers:

[02/04/2018 - 29/06/2018] ja podeu consultar la resolució del procés d'admissió per aquesta via, així mateix podeu consultar la informació de matrícula:
Canvi d'estudis espanyols: consulta a Més informació
Canvi d'estudis estrangers: consulta a Més informació
 

Treball final d'Estudis

[02/04/2018 - 29/06/2018] Alumnes de Màster Universitari: obertura del termini per sol·licitar el registre del títol del TFM perquè consti a l'expedient de l'estudiant. Més informació

Alumnes de Grau: a l’expedient acadèmic de cada estudiant, hi consta la temàtica que se li ha assignat, entre l’oferta existent en cada curs acadèmic. Pot donar-se el cas, que la temàtica assignada no reflecteixi adequadament, el títol que finalment tindrà el TFG de l’estudiant. En aquest casos l’estudiant podrà sol·licitar el registre del títol específic del seu TFG. Més informació a Lliurament i defensa (punt 4.4)

Pels estudiants que presenten el treball a la convocatòria de juny/juliol: del 14 al 26 de juny de 2018.

Pel estudiants que presenten el treball a la convocatòria de setembre: del 4 al 7 de setembre de 2018.

Alumnes del Grau en Pedagogia: ja podeu consultar la composició i les dates dels tribunals per a la convocatòria de juny. Més informació a Lliurament i defensa (punt 4.2)

No oblidis mirar tots els avisos