Salut

En el marc del Programa UAB Campus Saludable, es desenvolupa el Pla de salut laboral (PSL), que té l'objectiu de fomentar la seguretat i la salut de tot el personal de la UAB, així com d'estendre la cultura preventiva i un estil de vida saludable a tots els membres de la comunitat universitària.

Activitat física

A la UAB es pot fer exercici al Servei d'Activitat Física, a la Vila Universitària i en les activitats organitzades per l'Àmbit de Participació. D'altra banda, el campus de la UAB afavoreix portar una estil de vida actiu integrat en la rutina diària.

Saber-ne més >

Hàbits alimentaris

Tots els restaurants de la UAB tenen l'acreditació AMED i proporcionen informació nutricional sobre la seva oferta. A més, s'organitzen tallers de cuina saludable i s'ha arribat un acord amb Rebost 2.0 per poder comprar aliments de Km 0 al campus.

Saber-ne més >

Fundació Wassu UAB

La Fundació Wassu UAB és una organització científica d'àmbit internacional, que actua per a la prevenció de la Mutilació Genital Femenina (MGF) a través de la recerca antropològica i mèdica, aplicada a la transferència de coneixement.

 

Salut emocional

La Unitat de Psicologia del Servei Assistencial de Salut de la UAB proporciona ajuda psicològica gratuïta a la comunitat universitària amb necessitats, dificultats o patiments relacionats amb la seva vida personal, professional, emocional i relacional.

Saber-ne més >

Salut laboral i prevenció

A la UAB es desenvolupa un Pla de salut laboral (PSL), que té l'objectiu de fomentar la seguretat i la salut de tot el personal de la UAB, així com d'estendre la cultura preventiva i un estil de vida saludable a tots els membres de la comunitat universitària.

Saber-ne més >

Sexualitat afectiva

A la UAB es fomenta la reflexió sobre la sexualitat i l'afectivitat de la persona i les conductes sexuals saludables, estimulant a la vegada actituds preventives. Es fan cursos sobre les malalties de transmissió sexual, les conductes de risc i les eines de prevenció.

Saber-ne més >

Prevenció d'addiccions tòxiques

La UAB proposa activitats que informen i sensibilitzen sobre la complexitat de les drogodependències i ofereix seguiment per a la deshabituació de drogues toves, així com la derivació a centres de referènPrevention of addictions cia si és necessari.

Saber-ne més >

Xiringu

El Xiringu és un punt itinerant d’assessorament i informació en temes de promoció de la salut dirigit a tot l’alumnat del campus. El porten estudiants de la UAB, voluntaris i estudiants de Psicologia que fan les pràctiques curriculars al Programa de Salut. 

Saber-ne més >

 

Programa de Fisioteràpia


La FAS va iniciar una col·laboració amb el grau de Fisioteràpia de la UAB per impulsar conjuntament un nou programa d’activitats destinades a millorar l’estat físic d’alguns usuaris del SAS.

Saber-ne més >

 

Xarxa Catalana
d'Universitats Saludables


La Universitat Autònoma de Barcelona s'ha adherit a aquesta xarxa que téCatalan Healthy Universities Network per objectiu promoure entorns que donin suport a la salut.
 

Saber-ne més >