Medicina i sanitat animals

Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya

Conveni institucional entre la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Consell de Col.legis Veterinaris de Catalunya (CCVC)

La Facultat de Veterinària i Consell de Col.legis Veterinaris de Catalunya han signat un conveni de prestació de serveis bibliotecaris als membres col.legiats dels quatre col.legis catalans (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona).

L’objectiu d’aquest acord és el de satisfer les necessitats d’informació i documentació que requereixin a títol individual amb finalitats de recerca, formació i ampliació de coneixements en les àrees de clínica i sanitat animals, produccions animals i ciències dels aliments.

Per assolir aquest objectiu posem a l’abast dels membres col.legiats una sèrie d’eines de gestió en línia: formularis de petició de cerca bibliogràfica, reproducció d’articles i préstec de documents que pretenen donar-hi una resposta satisfactòria.

Podeu consultar la Guia més detallada dels serveis adreçats als membres dels col.legis veterinaris catalans.

Per tal de conèixer tot el fons de que disposem a les Biblioteques de la UAB en qualsevol format heu de consultar el nostre Cercador: http://www.uab.cat/biblioteques

                   Cercador

Us permet fer cerques per paraula clau, títol, autor, matèria, i limitar per tipus de document (revista electrònica, llibre electrònic, vídeo, etc.), per data de publicació, per àmbit geogràfic, etc.

Podeu consultar el vídeo sobre el Cercador i sobre Què trobaré al Cercador.

Al Dipòsit Digital de Documents de la UAB en l'apartat Guies de biblioteques podeu consultar guies sobre legislació d'aliments, recursos digitals sobre temes concrets, etc.

Sol·licitud d'alta al servei

Sol·licitud de reproducció de documents

Sol·licitud de cerques bibliogràfiques