Doctorats La UAB és reconeguda internacionalment per la qualitat i la innovació en la recerca.
Tria futur, tria UAB.

Preguntes més freqüents

Si la meva tesi té articles publicats o és un compendi de publicacions en revistes que tenen accés no restringit, altres amb accés restringit, com he de publicar-la? I com he de facilitar els exemplars als membres del tribunal?

Si la revista és open access i els autors o el grup de recerca ha pagat a la revista perquè l'article es publiqui en obert, es pot publicar l'article complet.

En una revista no open access, a la tesi s'hi ha de fer constar el DOI del treball i opcionalment es pot incloure la versió prèvia abans de cedir els drets d'autor a la revista. Cal revisar que els dos documents tinguin els mateixos continguts.

Els únics exemplars que han de tenir el text complet són els que ha de rebre el tribunal. El fitxer PDF per al TDX/Teseo s'han de preparar segons les indicacions anteriors.

 

En aquest bloc trobaràs un recull de preguntes freqüents que aporten informació en matèria de propietat intel·lectual i accés obert, de caràcter orientatiu i sense que es puguin considerar, en cap cas, assessorament jurídic per part de la Universitat Autònoma de Barcelona. Pots accedir-hi fent una cerca a la casella o bé navegant per les carpetes temàtiques.

 

L’exemplar de la tesi doctoral dipositada no es podrà canviar, en cap cas, un cop s’ha fet la difusió del dipòsit de la tesi per part de l'Escola de Doctorat.

 

En aquesta pàgina trobaràs informació sobre les llicències Creative Commons.

 

Sí, si l'article no està inclòs en la teva tesi i sempre i quan la comissió del teu programa de doctorat ho autoritzi.