Escola Doctor Robert

Matrícula de nou accés

Fer la matrícula online és fàcil!

Llegeix aquest pas a pas per fer-te una idea ràpida:
 

Prepara la documentació

Has d'entregar la següent documentació d'accés a la Gestió Acadèmica abans del dia de matricula assignat.

  • DNI / NIE / Passaport
  • Títol del Grau o equivalent que dóna accés al màster 
  • Certificat Acadèmic del grau o equivalent que dóna accés al màster. Han de constar les matèries cursades, els crèdits ECTS (o les hores), les convocatòries consumides, les qualificacions per matèria i la qualificació global. 
  • Si tens alguna gratuïtat o descompte, documentació acreditativa.

Si ets un estudiant internacional consulta la informació de legalitzacions i traduccions.

Quan pots fer la matrícula online?

La Gestió Acadèmica t’informarà per correu electrònic dels terminis i procediment de matrícula online.

És molt important que facis la matrícula dins del termini habilitat. Si tens qualsevol dubte, contacta amb la gestió acadèmica del centre a la següent adreça: masters.fuabformacio@uab.cat i/o al telèfon 935929710
 

Prepara el pagament

El pagament de la matrícula es fa sempre, dins del set dies posteriors a la recepció de la matrícula formalitzada. Pots consultar més informació a les modalitats de pagament i calcular l'import de la teva matrícula amb el simulador.

*Recorda que la prematricula es descomptarà automàticament de la matricula.
 

Fes la matrícula online

Accedeix a l'aplicació des de sia.uab.cat, a la pestanya Alumnat de Grau, Màster oficial i Doctorat, fent clic a Automatrícula de la resta d'estudiants de grau i d'estudiants de màster. Necessites el teu NIU i la paraula de pas. 

 Per a més informació consulta el manual de matrícula online.

Si en el teu màster has d’escollir assignatures optatives, pots consultar el pla d’estudis i les guies docents a la fitxa del màster en la web de la UAB. 

Si la coordinació t’ha indicat que has de matricular complements de formació, és molt important que recordis marcar-los en la sol·licitud de matricula.

El pagament de la matrícula es fa segons l’opció que hagis triat, a partir dels 7 dies següents a la seva formalització.

Tens dubtes?

Pots ampliar la informació consultant els diferents apartats de la web, o a la secció de preguntes freqüents.

Si tens cap dubte addicional, també pots contactar amb la gestió acadèmica del centre a la següent adreça: masters.fuabformacio@uab.cat i/o al telèfon 935929710.