Notícies

ProjectARTE

Inauguració de la primera exposició del certamen ProjectAR-TE

El passat 5 d'abril va tenir lloc la inauguració de la mostra Centre Mèdic Distòpic InterSalut, instal·lada a la Sala Tarot de Quinze de la Facultat de Filosofia i Lletres. Es tracta de la primera exposició produïda en el marc del certamen ProjecAR-TE, impulsat pel Departament d’Art i de musicologia de la UAB.

CEEAH

Manteniment capacitació per personal usuari d'animals d'experimentació

Per tal de poder renovar la capacitació reconeguda del personal usuari d’animals d’experimentació d’una o més funcions, segons l’Ordre ministerial ECC/566/2015, de 20 de març, cal que s'acrediti una formació continuada cada vuit anys des de la data d’aprovació de l’Ordre ministerial esmentada.

Minut de silenci per la pau

La UAB organitza un cicle a favor de la pau que s'inicia amb testimonis d'Europa de l'est

El 6 d'abril, la UAB organitza l'acte institucional "Vent de l'est: guerra i pau als confins d'Europa", en què intervindran membres de la comunitat universitària originaris de Sèrbia, Romania, Rússia i Ucraïna per compartir les seves impressions sobre el conflicte que s'està desenvolupant actualment a Ucraïna. Tindrà lloc a les 13 h, a la sala de revistes de la Biblioteca d'Humanitats, a la Facultat de Filosofia i Lletres.

Conferència

Conferència "Ethical Challenges in AI" per Ricardo Baeza-Yates

La Conferència "Ethical Challenges in AI" la realitzarà Ricardo Baeza-Yates de l'Institut for Experiential AI de la Northeastern University, serà divendres 25 de març de 2022 de 11 a 13h en format presencial  a la Sala d'actes de l'edifici Vèrtex de la UPC i Virtual (Meet).