Missatge del degà

Jaume Farrés, degà de la Facultat

En iniciar aquest nou curs acadèmic, us dono la benvinguda a la Facultat de Biociències, un Centre relativament jove, que va néixer el setembre de 2006 amb les llicenciatures de Biologia, Biotecnologia i Bioquímica, i que actualment ofereix un programa formatiu dels més complets i innovadors de tot el nostre entorn universitari en l’àmbit de les ciències de la vida, amb vuit titulacions oficials de Grau, un Mínor, tretze Màsters oficials (quatre íntegrament en llengua anglesa), un Màster propi i un Curs d’especialització.

El manteniment i la millora d’aquesta oferta és possible gràcies a la dedicació i excel·lent preparació del personal docent i investigador, i del personal d’administració i serveis, però també a la vostra col·laboració, mitjançant les vostres opinions i suggeriments. També a través de la vostra participació en els òrgans de govern, com el Claustre de la UAB i la Junta de Facultat.

A través de les pàgines d’aquesta web, us invito a descobrir tota la informació que us pot interessar i que, ben segur, us serà d’utilitat per contestar moltes de les preguntes que teniu sobre estudis, guies docents, calendaris, pràctiques acadèmiques en entitats, Treball de Fi de Grau, mobilitat i intercanvis, normatives i activitats, entre d’altres. El nostre objectiu és que aquesta informació us serveixi per planificar el vostre itinerari acadèmic, incloses la tria d’assignatures optatives, les pràctiques acadèmiques en entitats i les estades a l’estranger. No renuncieu a conèixer totes les possibilitats que estan al vostre abast i no dubteu en dir-nos tot allò que hi trobeu a faltar o si voleu ampliar informació. L’equip de deganat, els coordinadors i coordinadores de titulació, els professors i professores, i la Gestió Acadèmica estem a la vostra disposició per ajudar-vos.

Heu escollit uns estudis amb un elevat nivell d’experimentalitat, el que significa que estareu moltes hores, no solament a les aules, sinó també als laboratoris de pràctiques, aules d’informàtica i altres espais de la Facultat. Passareu, per tant, una gran part del vostre temps a la Facultat i al Campus de la UAB.

Aprofiteu aquesta ocasió per viure intensament l’ambient universitari i gaudir de tots els serveis i de l’oferta cultural i associativa que la UAB posa a les vostres mans. Aquest és un entorn immillorable per a la vostra formació personal, acadèmica i professional, però també per forjar noves amistats i endegar nous projectes.

En nom de l’equip de deganat, del professorat i del personal d’administració i serveis, us desitjo un molt bon curs i que els anys que passeu a la UAB esdevinguin una experiència única i enriquidora per a cadascun de vosaltres.

Jaume Farrés Vicén