Actualitat

recomacions examens covid

Què s'ha de tenir en compte per fer els exàmens?

Per tal de continuar garantint les mesures de seguretat enfront la COVID-19 per a tota la comunitat universitària, informem de les recomanacions generals a tenir en compte per a l'organització i el desenvolupament de les proves presencials als campus de la UAB.

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Acords del Consell de Govern de la UAB

El Consell de Govern de la UAB, reunit el dia 15 de gener en sessió extraordinària, ha aprovat tres mesures excepcionals relatives a l’avaluació que es mantindran durant el curs 2020-2021 donada la situació d’emergència sanitària generada per la Covid-19.

Doctor Casas

Ens ha deixat el Doctor de Física José Casas Vázquez

El Dr. Casas va formar part de la UAB des de l'any 1970 fins l'acabament del seu emeritatge. Va ser catedràtic de Física de Matèria Condensada de la UAB, director del Departament de Física i Secretari de la Facultat de Ciències de la UAB. 

Logotip de la Universitat Autònoma de Barcelona

Informació sobre les avaluacions presencials a la UAB

La UAB està aplicant en tot moment les mesures de seguretat imprescindibles per tal de garantir que el campus sigui un espai segur. D’acord amb aquest marc, els exàmens, que formen part de les avaluacions de l’alumnat, seran presencials.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica a partir del 2 de novembre

[12/01/2021]

En aplicació de la Resolució SLT 1/2021, de 4 de gener, pel qual es prorroguen i es modifiquen les mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, entre el 7 de gener i el 15 de febrer la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dimarts de 10 a 14 hores i els dijous de 10 a 18 hores. Preguem disculpeu les molèsties

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica

[20/10/2020]

En aplicació de la resolució SLT/2546/2020, del Govern de Catalunya, que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, entre el 16 i el 30 d'octubre la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dilluns i els dijous de 10 a 14 horres. Preguem disculpeu les molèsties.

AVÍS IMPORTANT - Acte de Graduació

[22/09/2020]

Atès que la situació de pandèmia ocasionada per la COVID19 es manté, hem de continuar aplicant les mesures de prevenció i de seguretat per evitar la propagació del coronavirus. Entre aquestes, hi ha la d’evitar les aglomeracions i els espais tancats amb un gran nombre de persones. És per això que ens veiem obligats a cancel·lar la celebració de l’acte de graduació en el format que estava programat per als dies 27 i el 28 de novembre del 2020.

No obstant això, el desig i la voluntat de l’Equip de Deganat és celebrar aquest acte tan entranyable, per la qual s’estan valorant altres opcions, sobre les quals us mantindrem informats.

Veure més avisos
Imatge eleccions

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina