Actualitat

Detall de la imatge de Psique i Cupido que apareix a un dels vitralls del castell de Chantilly

La UAB llegeix "Psique i Cupido" per celebrar Sant Jordi

El dia 22 d’abril entre les 10:30 i les 13:00h, professorat, alumnat i PAS de diferents Centres de la UAB faran una lectura continuada a l’Auditori del que és considerat el primer conte de la literatura occidental: “Psique i Cupido” de Luci Apuleu (s.. II dC). El rector iniciarà la lectura a les 10:30h.

Apunta't als Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències! (DOB)

Els Dimarts de l'Ocupabilitat en Biociències són uns seminaris virtuals sobre l'ocupabilitat dels graus de Biociències que tindran lloc un dimarts de cada mes fins al maig. Ja pots recuperar l'última sessió!

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El divendres, 16, hi haurà una xerrada sobre benestar emocional i psicològic, al matí, i una altra sobre economia circular en el nostre dia a dia, a la tarda, que clourà una setmana plena de xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

Cribratge a les facultats de Ciències i de Biociències

Continua el cribratge massiu de la comunitat universitària

La Generalitat organitza un cribratge massiu a la UAB per detectar casos asimptomàtics de COVID-19 i persones que han passat ja la malaltia. Avui és l'últim dia per realitzar les proves. Els punts de cribratge es troben a la plaça Cívica, a la Facultat de Medicina i al campus de Sabadell.

projecte micromon uab

L'ACUP destaca el projecte d'aprenentatge "Micromón"

"Micromón a la UAB" és un projecte d'aprenentatge (ApS) que ha distingit l'ACUP com a "Bones pràctiques", que vol motivar la cerca de nous antibiòtics. Hi participa professorat i alumnat de la UAB així com estudiants de centres d’educació secundària i batxillerat. 

pol·len / polen

Es preveuen nivells de pol·len alts a l'inici de la primavera

Les pol·linitzacions d’aquesta primavera seran importants però es preveuen normals durant l’estiu. Així ho indiquen les previsions dels nivells de pol·len i espores a l’atmosfera a Catalunya per als propers mesos presentades per investigadors de la UAB.

Nanorobots

Observat in vivo el moviment col·lectiu dels nanorobots

Un equip d’investigadors amb la participació de la professora de la UAB Esther Julián ha observat, per primera vegada, el comportament d’un eixam de nanorobots dins de ratolins vius. L’estudi ha estat publicat a Science Robotics.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Nou horari reduït de Gestió Acadèmica a partir del 2 de novembre

[19/04/2021]

En aplicació de la Resolució SLT 971/2021, de 8 d'abril que preveu, entre d'altres, mesures de contenció de l'activitat laboral i social, i la Instrucció 6/2021 del Gerent de la UAB, fins al 9 de maig la Gestió Acadèmica atendrà presencialment i amb cita prèvia només els dimarts, de 10 a 14 h i els dijous de 10 a 14 i de 15 a 18 h. Preguem disculpeu les molèsties.
 

Veure més avisos
Imatge eleccions

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina