Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Vols fer un voluntariat a la XXIII trobada d'estudiants gitanes a la UAB?

[18/05/2023 - 10/06/2023]

El 10/6/23 la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Associació gitana de dones Drom Kotar Mestipen organitzen la XXIII Trobada d'Estudiants Gitanes de 16:00 a 20:00h a l'Auditori del campus de Bellaterra (ubicat a la Facultat de Filosofia i Lletres). 

 Les Trobades es realitzen des de 1999 i són espais de debat, reflexió, intercanvi i diàleg intergeneracional entre dones i joves gitanes per tal de cercar millores que contribueixin a l'èxit escolar, reduint l'absentisme i el fracàs. Són esdeveniments molt transformadors amb un gran impacte social, on la veu de la dona gitana és escoltada i portada a l'acció.

 Dissabte 10 de juny serà un dia molt important per la UAB, per les nenes i dones, pel poble gitano i per la societat! 

 Si vols participar en la preparació d'aquest gran esdeveniment i formar-ne part col·laborant a l'espai de la ludoteca, a les inscripcions, al muntatge de les sales, a rebuda dels autocars i/o donar suport entre les 9h i les 21h, posa't en contacte amb l'Associació Gitana de Dones Drom Kotar Mestipen a: dromkotarmestipen@gmail.com / 933043000.

Avaluació única

[30/03/2023]

A partir del curs 2023-2024 es podrà sol·licitar l'avaluació única en determinades assignatures de cada titulació de grau i de màster universitari. Consultar aquí la llista d’assignatures que ho permeten.

Properament es publicará informació més detallada.

 

Veure més avisos
Imatge eleccions

Més informació UAB