Actualitat

Campus de la UAB (imatge de recurs)

Serveis al campus de la UAB durant el mes d'agost

Durant el mes d'agost els serveis del campus de la UAB funcionaran amb horaris especials o romandran tancats alguns dies. Durant tot el mes es prioritza el treball a distància allà on és possible dur a terme l’activitat de manera no presencial.

EU Careers Ambassadors

La UAB cerca ambaixador/a UNICAT per al curs 2020-2021

Seleccionarà una persona estudiant que promocionarà, entre la comunitat universitària, les oportunitats professionals en institucions de la Unió Europea. Aquesta experiència li permetrà enriquir el seu propi currículum. Sol·licituds fins el 18 de setembre.

Agenda

Veure tota l'agenda

Avisos

Pràctiques Externes/Practicum: Important!

[04/08/2020]

Què he de fer si he donat positiu per Covid'19, presento símptomes o he tingut contacte estret amb un positiu Covid'19 i estic fent les pràctiques acadèmiques?

Consulta a Protocols de seguretat i Assetjament les instruccions a seguir.

Recuperació parcial dels serveis de Gestió Acadèmica

[16/03/2020 - 21/07/2020]

A partir d'avui, 23 de juny, fins el 19 de juliol, Gestió Acadèmica farà atenció al públic de manera presencial: els dimarts i dijous de 10 a 13 h, amb cita prèvia. Després del 19 de juliol es revisarà aquest horari segons les necessitats del centre.
 
Des del dilluns 22 de juny deixa d'estar vigent l'estat d'alarma decretat pel govern espanyol i, en conseqüència, la UAB comença a treballar per estar plenament operativa a l'inici del nou curs 2020-2021. A les activitats i serveis ja activitats a les fases de desescalada anteriors s'afegeixen les següents novetats:
- Accés obert i lliure als edificis. No caldrà fer una sol·licitud d'autorització per als accessos puntuals.
- Obertura de les gestions acadèmiques per a l'atenció presencial amb cita prèvia.

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant els correus:


 

Veure més avisos
Imatge eleccions