Modificacions i anul·lacions de matrícula

Si vols consultar la informació i normativa de la UAB referent a les modificacions i anul·lacions de matrícula, segueix el següent enllaç.

En aquest apartat trobareu la informació corresponent als criteris i períodes de modificació de matrícula de la Facultat de Biociències.

Curs 2023/2024

Anul·lació de la matrícula

Pels alumnes que han de sol·licitar l'anul·lació per reassignació de plaça la data límit serà el 30 d'octubre de 2023.

Per la resta d'alumnes la data límit per a sol·licitar l'anul·lació total de la matrícula serà el dia 3 de novembre de 2023.

La sol·licitud la podeu presentar presentar a la Gestió Acadèmica del centre, mitjançant cita prèvia, o pel registre electrònic.

Automodificació de Matrícula

En aquest apartat trobareu la informació corresponent als criteris i períodes de modificació de matrícula de la Facultat de Biociències. Consulteu l'avís important sobre la modificació de matrícula.

Accedeix a l'automodificació de matrícula.

Períodes de sol.licitud:

Primer termini

Ampliacions, canvis i anul·lacions d’assignatures, tant de 1er com de 2on semestre i anuals:

  • del 14 al 20 de setembre de 2023


Segon termini

Canvis i anul·lacions d’assignatures exclusivament del 2on semestre. En aquest període de sol·licitud no es pot ampliar la matrícula.
 

  •  del 12 al 18 de febrer de 2024

IMPORTANT: Les assignatures amb limitació de matrícula següents no estan obertes en automodificació de matrícula. L’alumnat interessat en qualsevol canvi (anul·lació o nova matrícula) haurà de presentar la sol·licitud presencialment a la finestreta amb cita prèvia o per la seu electrònica