Responsabilitat Social Universitària

Socioeducatiu

Primària - CROMA 2.0


El programa CROMA 2.0 és una iniciativa de la FAS que promou la vinculació de la UAB amb centres de primària del Vallès Occidental amb presència d’alumnat amb risc d’exclusió social.

Els infants que viuen situacions de vulnerabilitat tenen més possibilitats de patir fracàs escolar. Amb el CROMA 2.0 es vol ajudar a recuperar l’interès per la investigació i l’aprenentatge, a partir de tallers dinamitzats per voluntaris i, així, col·laborar en incrementar l’interès per aquells coneixements que els ofereix l’àmbit escolar.

Coneix el programa Croma 2.0
Apunta't al voluntariat

Secundària - UniX

El Programa Socioeducatiu UniX es dirigeix a implementar una acció educativa específica, l’objectiu de la qual és fomentar la competència matemàtica i la competència d’aprendre en grups reduïts de joves de 1r i 2n d’ESO.

La relació d’igual a igual que s’estableix entre el jove universitari i el jove adolescent facilita l’aprenentatge i, alhora, els voluntaris són un referent proper en qui poder projectar-se, i això afavoreix l’autoestima i l’autonomia personal dels adolescents.

Coneix el programa UniX
Apunta't al voluntariat

Secundària - Let's Go!

Let's Go és un programa socioeducatiu pilot que té per objectiu convertir Badia del Vallès en una ciutat promotora de l’aprenentatge de la llengua anglesa.

L’objectiu final és que, en finalitzar el projecte, previst que acabi el 2020, tot el municipi estigui implicat en el foment de l’aprenentatge de l’anglès i que s’hagi establert una xarxa en la qual les entitats socials, els centres educatius i la comunitat treballin conjuntament.

Coneix el programa Let's Go!
Apunta't al voluntariat

Campus Ítaca


El Campus Ítaca és un programa socioeducatiu de la UAB patrocinat pel Banc Santander, dirigit a estudiants de secundària. Consisteix en una estada al campus durant els mesos de juny i juliol on els estudiants fan una sèrie d'activitats pedagògiques i lúdiques que tenen com a objectiu incentivar-los a continuar la seva formació un cop finalitzada l'etapa obligatòria.

Coneix el Campus Ítaca