Responsabilitat Social Universitària

Captació de fons

Fons de Solidaritat

El Fons de Solidaritat neix el 1994 de la voluntat de les persones que estudien i treballen a la UAB. El Fons està constituït per ingressos propis de la Universitat i per aportacions del professorat (PDI), del personal d'administració i de serveis (PAS), i de l’alumnat, a partir del referent internacional del 0,7% del pressupost.

Mitjançant aquestes aportacions s'obren dues convocatòries anuals d’ajuts per a la promoció d’accions de cooperació universitària i educació per al desenvolupament: una per a membres del PDI i del PAS i una altra per a estudiants.

Coneix el Fons
Projectes finançats

Campanya 0,7

Amb l'objectiu de construir una universitat solidària i compromesa, cada inici de curs es posa en marxa la campanya pel 0,7%, dirigida a tota la comunitat universitària. Les aportacions d'estudiants, professorat i personal d'administració i serveis, juntament amb una aportació de la UAB, constitueixen el Fons de Solidaritat de la UAB.

Consulta més informació sobre la Campanya 0,7

La Cursa de la UAB

La Cursa de la UAB neix l'any 2011 a partir de la creació del Campus Saludable i Sostenible. Any rere any, la Universitat organitza aquesta cursa per recaptar fons destinats a La Marató de TV3. Aquesta recaptació té un retorn molt important en els equips investigadors de la UAB.

Al llarg de les edicions anteriors de la Cursa solidària de la UAB s'han recollit més de 60.000 euros per a La Marató de TV3, hi han participat milers de persones, i ha estat possible gràcies a la implicació de 500 voluntaris/es al llarg dels set anys.

Coneix la cursa de la UAB