Convocatòria i sol·licitud

A continuació podreu comprovar les característiques i requisits específics de cada programa de mobilitat:

Facilita a l'alumnat l'estada acadèmica internacional en altres universitats europees (Erasmus + studies) o de la resta del món (UAB Exchange Programme studies) amb les quals la Facultat tingui conveni i el posterior reconeixement dels estudis cursats a l'estranger. Permet cursar assignatures o pràctiques, segons destinació.

Edició 2023/24: 

- Sessió informativa: Jornades "de la UAB al Mon":  13, 14 i 17 d'octubre de 2022 (cal inscripció)

1) Consultar els requisits de cada Grau:

→ Presentació per a Medicina (23/24)
→ Presentació per a Infermeria (23/24)
→ Presentació per a Fisioteràpia (23/24)  2) Consultar les destinacions disponibles (2023/24) 

Facilita a l'alumnat l'estada acadèmica en una altra universitat espanyola amb la qual la Facultat tingui conveni i el posterior reconeixement dels estudis cursats a fora. Permet cursar assignatures o pràctiques, segons destinació.

Informació específica de la Facultat:

Consultar les destinacions disponibles

Facilita a l'alumnat l'estada exclusiva de pràctiques en hospitals o entitats col·laboradores dels països europeus (Erasmus + Pràctiques) o de la resta del món (UAB Exchange Programme Traineeships), sense necessitat de conveni bilateral previ, amb o sense reconeixement posterior a l'expedient. Aquest programa està gestionat pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, tot i que l'alumnat també ha de gestionar part de la documentació amb la Facultat.

La Facultat no disposa de convenis en el marc Erasmus+ Pràctiques / UAB Exchange Programme Traineeships i per tant no apareix al mapa de destinacions. L'alumant interessat haurà de cercar a títol individual una entitat que l’aculli com a estudiant de pràctiques en el marc de la convocatòria.

Text de la convocatòria i la informació relacionada 

La convocatòria, un cop confirmada, es publicarà a la web del Servei d'Ocupabilitat a dalt esmentada, i a partir de llavors es podran consultar tots els detalls de la mateixa, incloent la/es modalitat/s a què poder aplicar i els períodes d'estada.

Consultar els requisits específics per la Grau en Medicina:

→  Presentació per a Medicina.