Convocatòria i sol·licitud

A continuació podreu comprovar les característiques i requisits específics de cada programa de mobilitat:

Facilita a l'alumnat l'estada acadèmica internacional en altres universitats europees (Erasmus + studies) o de la resta del món (UAB Exchange Programme studies) amb les quals la Facultat tingui conveni i el posterior reconeixement dels estudis cursats a l'estranger. Permet cursar assignatures o pràctiques, segons destinació.

Edició 2024/25: 

Sessió informativa UAB:  Jornades "de la UAB al Mon":  10 d'octubre (cal inscripció)

Sessions informatives de la Facultat: 

Grau en Medicina 18/10/2023 - 13h - Teams
Grau en Infermeria   23/10/2023 - 12:30h - UDH Vall Hebron 
Grau en Fisioteràpia 20/10/2023 - 13h - Teams
► Consulta els requisits de cada Grau:
► Consulta les destinacions disponibles (2024/25) 

Facilita a l'alumnat l'estada acadèmica en una altra universitat espanyola amb la qual la Facultat tingui conveni i el posterior reconeixement dels estudis cursats a fora. Permet cursar assignatures o pràctiques, segons destinació.

Informació específica de la Facultat: 

Consultar les destinacions disponibles

Facilita a l'alumnat l'estada exclusiva de pràctiques en hospitals o entitats col·laboradores dels països europeus (Erasmus + Pràctiques) o de la resta del món (UAB Exchange Programme Traineeships), sense necessitat de conveni bilateral previ, amb o sense reconeixement posterior a l'expedient. Aquest programa està gestionat pel Servei d'Ocupabilitat de la UAB, tot i que l'alumnat també ha de gestionar part de la documentació amb la Facultat.

La Facultat no disposa de convenis en el marc Erasmus+ Pràctiques / UAB Exchange Programme Traineeships i per tant no apareix al mapa de destinacions. L'alumant interessat haurà de cercar a títol individual una entitat que l’aculli com a estudiant de pràctiques en el marc de la convocatòria.

Text de la convocatòria i la informació relacionada 

La convocatòria, un cop confirmada, es publicarà a la web del Servei d'Ocupabilitat a dalt esmentada, i a partir de llavors es podran consultar tots els detalls de la mateixa, incloent la/es modalitat/s a què poder aplicar i els períodes d'estada.

Consultar els requisits específics per la Grau en Medicina:

→  Presentació per a Medicina.