Actualitat

Cribratge a les facultats de Ciències i de Biociències

Continua el cribratge massiu de la comunitat universitària

La Generalitat organitza un cribratge massiu a la UAB per detectar casos asimptomàtics de COVID-19 i persones que han passat ja la malaltia. Avui és l'últim dia per realitzar les proves. Els punts de cribratge es troben a la plaça Cívica, a la Facultat de Medicina i al campus de Sabadell.

La UAB atorga deu ajuts ¿Proof of Concept¿ per accelerar la transferència de la recerca

Deu grups de recerca, reconeguts amb els ajuts "Proof of Concept" de la Universitat

Els ajuts "Proof of Concept" són un instrument propi de la Universitat per accelerar la transferència per mitjà de la realització d'estudis que permetin avançar en la maduració dels projectes. Deu grups de recerca han rebut enguany un ajut per validar idees de caràcter disruptiu i per prototipar resultats científics prometedors.

 

XI Setmana Saludable

Arriba la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Arriba a la XI Setmana Saludable i Sostenible (SIS) a la UAB, que tindrà lloc del 12 al 16 d'abril. El dijous, 15, hi haurà una xerrada sobre la mobilitat al futur post-pandèmia i una altra sobre l'alimentació saludable així com una sessió d'estiraments. Al llarg de la setmana, més xerrades, tallers i activitats físiques relacionades amb la nostra salut i el nostre entorn.

Facultat de Medicina de Bellaterra

La UAB amplia els seus estudis de Medicina

La UAB reordena els estudis de Medicina i incorpora a la seva oferta formativa les 60 places que, fins ara, s’impartien conjuntament amb la Universitat Pompeu Fabra a la Unitat Docent Parc de Salut Mar.

Menjar familiar

Compartir i gaudir els àpats en família afavoreix la salut en l'adolescència

Un equip de recerca de la UAB i de la UOC conclou que menjar en família mantenint els costums de convivialitat tradicionals de la dieta mediterrània influeix en uns millors hàbits d'alimentació de les persones adolescents i pot prevenir molts problemes i conductes de risc característics d’aquest període del desenvolupament.

Places disponibles al taller de discapacitat

La discapacitat en primera persona: nou taller online

Nova edició del taller sobre discapacitat que organitza el PIUNE i que permetrà conèixer el món de la discapacitat, escoltant la veu de persones que explicaran la discapacitat en primera persona. El taller, en format virtual, serà del 7 d'abril al 3 de maig.

Avisos

REDUCCIÓ DE L'ATENCIÓ PRESENCIAL A GESTIÓ ACADÈMICA: NOMÉS ELS DILLUNS I ELS DIMECRES

[22/06/2020 - 31/07/2020]

Per les noves mesures contra el COVID*, a partir del dia 19 d'octubre de 2020 i fins a nou a avís, la Gestió Acadèmica redueix el seu horari d'atenció presencial.

Nou horari:

  • dilluns de 9.30 a 13.30
  • dimecres de 9.30 a 13.30

(dimarts, dijous i divendres no hi ha atenció presencial)

Atenció únicament amb cita prèvia per aquells tràmits que requereixin indispensablement de la presència de les persones interessades.

La resta de tràmits es resoldran a través de correu electrònic: ga.medicina@uab.cat

(*)  Resolució SLT/2546/2020, de 15 d'octubre, per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori
de Catalunya.

Veure més avisos

Twitter

UAB2013.Slot.Title.EnllacosCortina