Arxiu de notícies

Video VI concurs de fotografia Mywebtime

S'han fet públiques les imatges guanyadores del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime

El jurat del premi ha desvetllat les dotze imatges guanyadores de la sisena edició del concurs fotogràfic de l'aplicació My Webtime, adreçat al personal d'administració i serveis de la Universitat. Les dotze fotografies guanyadores s'aniran publicant durant el 2021 en el programa de gestió d'horaris.

Imatge recurs campus

Serveis al campus del 23 de desembre al 6 de gener

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 23 de desembre de 2020 al 6 de gener de 2021, només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials.

Excel·lència Docent

La UAB convoca el III Premi a l'Excel·lència Docent

La convocatòria està dirigida al professorat universitari en actiu amb vinculació permanent a la UAB i amb un mínim de 10 anys de dedicació docent universitària. Les sol·licituds es poden presentar entre l'11 de gener i el 23 de febrer de 2021.

Vídeo promocional de la Cursa Solidaria de la UAB 2020, en suport a la Marató de TV3

La Cursa solidària en suport de la Marató de TV3, amb un nou format

Fins el 7 de febrer es pot participar a la Cursa solidària -que organitza la UAB amb l'Ajuntament de Cerdanyola- i en suport de La Marató de TV3, enguany dedicada a la Covid-19. Es fa en un nou format degut a la pandèmia. 

Fundació Privada Pizarroso

La Fundació P. i P. Pizarroso atorga per al curs 2020-2021 les Beques a tres estudiants de la Facultat de Medicina de la UAB

A la convocatòria adreçada a alumnes que vulguin cursar estudis de Grau de Medicina, Infermeria o Farmàcia a qualsevol Universitat pública de Catalunya enguany han obtingut beca tres estudiants del Grau de Medicina de la nostra Facultat de Medicina:

  • Yasmin Briz Arrafie – Estudiant de 5è de la Unitat Docent Sant Pau.
  • Malake-Yasmine Britel – Estudiant de 3r i 4t a la Unitat Docent Parc Taulí.
  • Heizell Hügel Carrasco – Estudiant de 2n curs a la Facultat de Medicina.