Gestió Acadèmica


GESTIÓ ACADÈMICA DE LA FACULTAT

La  Gestió Acadèmica és el servei d'informació i assessorament acadèmic per a futurs estudiants, estudiants i professors de la Facultat de Medicina. També us podeu posar en contacte per a realitzar els tràmits acadèmics i administratius referents a l'expedient acadèmic.

Per a qualsevol consulta escriviu a ga.medicina@uab.cat i et respondrem amb la informació que necessitis. En cas que siguis professor/a o estudiant, la resposta es trametrà al correu institucional UAB per garantir la confidencialitat i la informació oficial.

La Gestió Acadèmica de la Facultat i l'Oficina d'Intercanvis es troben al primer pis de l'Edifici de Medicina del Campus de Bellaterra.

Telèfon +34 93 581 19 02            Fax  +34 93 581 19 17

Horari d'atenció al públic: 

De dilluns a divendres de 10h a 13:30h.

La gestió acadèmica romandrà tancada el mes d'agost.

Atenció únicament amb cita prèvia per aquells tràmits que requereixin indispensablement de la presència de les persones interessades.

La resta de tràmits es resoldran a través de correu electrònic: ga.medicina@uab.cat

Disposem d'un punt de Registre Oficial de documents adreçats a la UAB.

Per ser atès per la gestió acadèmica caldrà demanar cita prèvia en aquest enllaç


Nota important: atesa la confidencialitat de l'expedient de l'alumne, en cap cas no es podrà donar informació telefònica, tant pel que fa a les dades acadèmiques com a les personals. Per aquesta mateixa raó, qualsevol informació d'aquest tipus només la podrà sol·licitar la persona interessada -prèvia presentació del DNI- o una persona autoritzada per aquesta, que ha de presentar la fotocòpia del DNI de l'interessat.