Gestió Acadèmica


GESTIÓ ACADÈMICA DE LA FACULTAT

La  Gestió Acadèmica és el servei d'informació i assessorament acadèmic per a futurs estudiants, estudiants i professors de la Facultat de Medicina. També us podeu posar en contacte per a realitzar els tràmits acadèmics i administratius referents a l'expedient acadèmic.

Per a qualsevol consulta escriviu a ga.medicina@uab.cat i et respondrem amb la informació que necessitis. En cas que siguis professor/a o estudiant, la resposta es trametrà al correu institucional UAB per garantir la confidencialitat i la informació oficial.

La Gestió Acadèmica de la Facultat i l'Oficina d'Intercanvis es troben al primer pis de l'Edifici de Medicina del Campus de Bellaterra.

Telèfon +34 93 581 19 02            Fax  +34 93 581 19 17

Horari d'atenció al públic: 

(ATENCIÓ: CANVI D'HORARI A PARTIR DEL 7 DE GENER DE 2020)

Dilluns, Dijous i Divendres: de 10 a 14 hores
Dimarts: d'11 a 14 hores
Dimecres: de 10 a 14 hores i de 15 a 17 hores

Juliol: de 9'30 a 13 hores

La gestió acadèmica romandrà tancada el mes d'agost.

Disposem d'un punt de Registre Oficial de documents adreçats a la UAB.

Per ser atès per la gestió acadèmica caldrà demanar cita prèvia en aquest enllaç


Nota important: atesa la confidencialitat de l'expedient de l'alumne, en cap cas no es podrà donar informació telefònica, tant pel que fa a les dades acadèmiques com a les personals. Per aquesta mateixa raó, qualsevol informació d'aquest tipus només la podrà sol·licitar la persona interessada -prèvia presentació del DNI- o una persona autoritzada per aquesta, que ha de presentar la fotocòpia del DNI de l'interessat.